czas szybko leci a badania to podstawaJa po wizycie, niestety w tym cyklu nic z tego bo badania do powtorzenia i sie nie wyrobimy, wiec transfer w listopadzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czas szybko leci a badania to podstawaJa po wizycie, niestety w tym cyklu nic z tego bo badania do powtorzenia i sie nie wyrobimy, wiec transfer w listopadzie
Nie wiem co to primo vision...?? Embrioskop polega na hodowli do 5 doby w jakis innych warunkach,w sensie bez wyjmowania zarodkow do sprawdzenia co sie z nimi dzieje i przez to.nie traca temperatury i podobno maja lepsze warunki... no zobaczymy. No wlasnie wiem ze niektorzy pisali o AH przy blastkach... nie wiem czemu w Novum nie bardzo chca tak zrobic :/co to embrioskop? coś jak primo vision? a u mnie w 5tej dobie robili AH, gdzies wyczytałam, że przy pco jest grubsza otoczka zarodka i trudniej mu sie wydostać, więc uważam że u mnie to zadziałało
Bylam na to psychicznie przygotowana wiec rozczarowania nie maprzykro mi... dlatego ja może często biegałam na wizyty ale starałam się pod koniec cyklu poprzedzającego być, żeby sprawdzić co się TAM dzieje i żeby wiedzieć czego można się spodziewać. Ale warto poczekać i dobrze się przygotować.
Promo vision to coś takiego, ze zarodki sa pod stała obserwacja i co 15-30 min jest wydruk jak się rozwijająNie wiem co to primo vision...?? Embrioskop polega na hodowli do 5 doby w jakis innych warunkach,w sensie bez wyjmowania zarodkow do sprawdzenia co sie z nimi dzieje i przez to.nie traca temperatury i podobno maja lepsze warunki... no zobaczymy. No wlasnie wiem ze niektorzy pisali o AH przy blastkach... nie wiem czemu w Novum nie bardzo chca tak zrobic :/
Cudownie. Gratuluję Mamusiu. Dbajcie teraz o siebie :-)) no i... moze bys nam jakąś ciążowa epidemie zorganizowala??Mam juz wyniki betyW sumie to hcg robili, nie wiem czy jest jakas roznica
No wiec jestem w ciazy
wynik to 188
dzis jest 9dpt. Jupiii Niestety w DK sie przyrostu nie robi, wiec musze czekac cierpliwie na usg a mam dopiero 24.10! Buuu nie wiem jak tyle czasu wytrzymam, z moich wyliczen to bedzie 8tc
Masakra to istna telenowela! Brałaś te leki na oczyszczenie i jak byś zaszkodziła drugiemu to co? Konowaly jedne, ręce opadają! Mam nadzieje ze wszystko bedzie Ok i bedzie ta niespodzianka jednak!!! Trzymam za to kciuki mocno!!! To kiedy kolejna wizyta?
Wizyta wstępnie na przyszły piątek 6.10, ale mam dzwonić, czy coś się nie zwolniło na pn 3go lub śr 5tegoNo telenowela to mało. Ty to masz przeżycia dziewczyno. A leki od nowa zaczęłaś brać?
No bardzo szybko, badania wazne pol roku a tu juz trzeba kolejny raz powtarzacczas szybko leci a badania to podstawa
to ja jestem takim dysonansem....Nie ufam tej czarnej mafii. Sorry
Ogólnie to ciężko mi pojąć jak osoby wierzace godzą wiarę w Boga i podchodzą do in vitro...
To taki dysonans jak dla mnie...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
to to będzie to samoNie wiem co to primo vision...?? Embrioskop polega na hodowli do 5 doby w jakis innych warunkach,w sensie bez wyjmowania zarodkow do sprawdzenia co sie z nimi dzieje i przez to.nie traca temperatury i podobno maja lepsze warunki... no zobaczymy. No wlasnie wiem ze niektorzy pisali o AH przy blastkach... nie wiem czemu w Novum nie bardzo chca tak zrobic :/
Mam juz wyniki betyW sumie to hcg robili, nie wiem czy jest jakas roznica
No wiec jestem w ciazy
wynik to 188
dzis jest 9dpt. Jupiii Niestety w DK sie przyrostu nie robi, wiec musze czekac cierpliwie na usg a mam dopiero 24.10! Buuu nie wiem jak tyle czasu wytrzymam, z moich wyliczen to bedzie 8tc
Oj dziewczyny co tu dziś za emocjonalny dzień !!
@Pixie_Dixie po tym co było życzę Ci najsilniejszego serducha by biło pięknie już zawsze i stało się miłością Twojego życia
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom