aniaAsia222
Fanka BB :)
Czasami mówią tak na wyrost że to może tyle trwać a wychodzisz szybciejto kurde nie wiem po co mam być tam łącznie 4 godziny,przecież punkcja trwa krótko..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami mówią tak na wyrost że to może tyle trwać a wychodzisz szybciejto kurde nie wiem po co mam być tam łącznie 4 godziny,przecież punkcja trwa krótko..
Oki jutro to ja pośpię M idzie do pracy więc wstanę tylko przed 7 on pójdzie i komarekoj tak..pospać to ja lubię i mogę.Dziś mnie kurier obudził o12.30.Ciekawe do ktorej bym spała gdyby nie zadzwonil![]()
dobranoc miłych snowOki jutro to ja pośpię M idzie do pracy więc wstanę tylko przed 7 on pójdzie i komarekdobranoc spokojnej nocy
buziaki. Tylko o 11 proszę sie przebudzić na kciuki dla koleżanki swejOki jutro to ja pośpię M idzie do pracy więc wstanę tylko przed 7 on pójdzie i komarekdobranoc spokojnej nocy
znalazłam cos takiego "kroplach Imbifem z wyciągiem z kłącza imbiru? To jest preparat w formie kropelek, można przygotować sobie zapas i popijać w ciągu dnia. Zawiera tylko naturalne roślinne składniki, więc jest bezpieczny dla dzidziusia. Fajna i wygodna sprawa dla zabieganych ciężarówek " moze to ci pomoze .. niestety wiecej ci nie pomoge bo nie bardzo sie orientujeKochane strasznie mi przykro bo od półtorej tygodnia praktycznie was nie czytam i nie wiem co się u was dzieje
Niestety od tego półtorej tygodnia męczą mnie mdłości...nie wymiotuję ale męczą mnie od rana do wieczora. Wiem że to objaw mojego szczęścia ale nie daje już rady i nawet jeść nie mogę......macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić ???
w aptece chyba tego szukac prawda ? mam jakieś mamarin z apteki ale nic nie pomaga...chciałabym sie dobrze odżywiac dla mojego maluszka ale na nic przez to nie mam ochoty...znalazłam cos takiego "kroplach Imbifem z wyciągiem z kłącza imbiru? To jest preparat w formie kropelek, można przygotować sobie zapas i popijać w ciągu dnia. Zawiera tylko naturalne roślinne składniki, więc jest bezpieczny dla dzidziusia. Fajna i wygodna sprawa dla zabieganych ciężarówek " moze to ci pomoze .. niestety wiecej ci nie pomoge bo nie bardzo sie orientuje
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tak w aptece ...czytałam jeszcze o czopkach wysłam ci namiar na forum ..w aptece chyba tego szukac prawda ? mam jakieś mamarin z apteki ale nic nie pomaga...chciałabym sie dobrze odżywiac dla mojego maluszka ale na nic przez to nie mam ochoty...
no nic mykam spac .. dobranoc kochane trzymam za was kciuki jutro
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom