reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Coś się dzieje... Tylko te wartości strasznie małe, Ale warto mieć nadzieję ze wszystko dobrze się skończy.
Staram się zachować zdrowy rozsądek i racjonalne myślenie ale lekko nie jest. Były dwa zarodki. Możliwe, że była późna implantacja, a drugi obumarł. No sama nie wiem. Czas pokaże.

@Kurcia super wszystkie dojrzale i nadaja sie do zaplodnienia? Nie bylo tak strasznie prawda? Jakie ustalenia odnosnie transferu?
No nie bylo tak zle. Teraz troche obolala jestem ;) kurcze nawet nie zapytalam czy wszystkie dojrzale, bo swiezo sie obudzilam z narkozy i bylam taka przytrzymana jeszcze... dr G powiedzial ze pobral 8 i zaplodnia 6 i ze jutro beda do mnie dzwonic z labu... a transfer wstepnie w sobote.
Chyba ze moge gdzies przedzwonic zapytac a propo dojrzalosci? Bo dr G mogl nawet nie wiedziec co i jak bo ciagle mial zabiegi a ja juz mialam konsultacje u niego 40minut po punkcji.
Suuper! Zobacz ile urosło! A wszystkie są dobrej jakości? Coś lekarz Ci powiedział?
No wlasnie nie wiem. Mozg mi nie działał i nie spytalam...
Ale jestem zadowolona ze sie udalo pobrac tyle :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No nie bylo tak zle. Teraz troche obolala jestem ;) kurcze nawet nie zapytalam czy wszystkie dojrzale, bo swiezo sie obudzilam z narkozy i bylam taka przytrzymana jeszcze... dr G powiedzial ze pobral 8 i zaplodnia 6 i ze jutro beda do mnie dzwonic z labu... a transfer wstepnie w sobote.
Chyba ze moge gdzies przedzwonic zapytac a propo dojrzalosci? Bo dr G mogl nawet nie wiedziec co i jak bo ciagle mial zabiegi a ja juz mialam konsultacje u niego 40minut po punkcji.

Jak powiedział, ze zapładniają 6 to wydaje mi się, ze musi być conajmniej 6 dojrzałych. :)

Zadzwon sobie po poludniu ale skoro powiedzial ze zaplasniaja 6 to bylo pewno tyle dojrzalych. Albo zaczekaj na tekefon od nich. Jutro ci zadzwonia ile sie zaplodnilo

Pomocy, moje wyniki bety:
6 dpt- 17.4
10 dpt - 234
12 dpt- 345 trochę mały ten przyrost w ciągu 48h. Do tego w pracy w 11 dpt źle się poczułam, poszłam do wc i z przerażeniem zobaczyłam że mam dość mocno poplamiona wkładkę. Teraz już nie krwawie ale brudze na brunatno. Czy to początek końca? Help

Pomocy, moje wyniki bety:
6 dpt- 17.4
10 dpt - 234
12 dpt- 345 trochę mały ten przyrost w ciągu 48h. Do tego w pracy w 11 dpt źle się poczułam, poszłam do wc i z przerażeniem zobaczyłam że mam dość mocno poplamiona wkładkę. Teraz już nie krwawie ale brudze na brunatno. Czy to początek końca? Help
Przyrost 66% jest a po tym plamieniu badalas betę??

@hope322 super!! Który to tydzień 7? Wspaniałe uczucie prawda? Kiedy następna wizyta?
Tak, dzisiaj dokladnie 7+1 i termin mam ma 18 lipca :) piekne uczucie. Teraz musze czekac na kontakt z genetykiem. Mam ustalone jeszcze przed ciaza, ze biopsja kosmowki bedzie w 10tc ale rezygnuje z niej. Trudno co ma byc to bedzie, nie bede robic tego badania, boje sie utraty ciazy a mysle, ze drugi raz takie nieszczescie nas nie spotka.. Poprosze tylko o badanie nieinwazyjne nifty. Pewnie nastepna wizyta bedzie ta prenatalna. Mam zglosic ciaze do swojego lekarza i czekac na info oiedy skan :)

reklama
Do góry