walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Czekam na Ciebie na ciężarówkach <przytul>Gdzie to się urywasz?
Smutno nam będzie bez Was
Dawaj znać co i jak z Maluszkami.
Ściskam Was mocno![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na Ciebie na ciężarówkach <przytul>Gdzie to się urywasz?
Smutno nam będzie bez Was
Dawaj znać co i jak z Maluszkami.
Ściskam Was mocno![]()
Ponad 10 ale nie pamiętam dokładnie.
@Never give up no quźwa nie daje niestety pukam co jakiś czas do niego ale zero odpowiedzi , znać dają ale bóle przed miesiecznicą mą
O widzisz też chcę zabrać w marcu StasiaO widziszja też w marcu ale w okolicach 10 zabieram Stasia do.domku
To będzie mój 3 transfer ,4 zarodka
Staram się jak mogę.Czekam na Ciebie na ciężarówkach <przytul>
Albo lobuziara [emoji2] super wiesci [emoji173] [emoji173]Prosze mnie wpisac na 15 marca na podgladanie maluszka
Dzis bylam na wizycie, maluszek rosnie, ma sie dobrzedrapal sie po uszku albo glowce[emoji173] ale nie chce rodzicom pokazac co ma miedzy nozkami bo znowu mial skrzyzowane nozki
łobuz jeden
![]()
@Never give up - ooo to super pomysł z tym masażykiem
Ale tylko twarzyDziewczyny ale masaże w ciąży niewskazane/zabronione![]()
CHIBADziewczynki zadam wam najgłupsze pytanie na świecie- ten provag to doustnie,tak?![]()