gosia321
Fanka BB :)
To witaj w klubie juz sie boje co bedzie po sterydachJa to mam,ale ciaze spożywczapo tylu hormonach to i opona niczego sobie
,a Maciek jak rósł tak rosnie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To witaj w klubie juz sie boje co bedzie po sterydachJa to mam,ale ciaze spożywczapo tylu hormonach to i opona niczego sobie
,a Maciek jak rósł tak rosnie
![]()
Wow ale niespodzianka gratuluje :*Hej dziewczyny dziękuję za uspokojenie mojego niepokoju @misis188 tobie szczególnie [emoji4] dzisiaj byliśmy na wizycie dla uspokojenia niepokoju i mamy wielką niespodziankę dzisiaj pokazały się nam dwa maleństwa z bijącymi serduszkami jednej 0.42 cm drugi 0.46 cm[emoji173] mamy podwyższona dawkę duphastonu i odpoczywanie cieszymy się bardzo byle do przodu to już 6 tydz i 1 dzień![]()
![]()
![]()
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie bedzie , bedziesz wciagac jak maly KazioTo witaj w klubie juz sie boje co bedzie po sterydach
Wez zaswiadczenie od lekarza na co ci te wszystkie groszki i bedzie bez nerwowki na lotniskuDziewczyny , podziwiam wasze brzuchyChcialam sie o cos was zapytac, lecimy za 3 tyg na wakacje , co prawda tylko Majorka , a nie Bora Bora . Ale musze zabrac ze soba pol apteki. Zastrzyki do tego i pol walizki progesteronu. Czy jest opcja ze ktos sie do mnie dowali,po co mi to i wogole? Trenowala to tu jakas?
No wlasnie choc wczesniej dopiero przy odstawianiu byl to u mnie skutek uboczny wtedy moglabym zamieszkac w lodowceNic nie bedzie , bedziesz wciagac jak maly Kazio![]()
Hej! A jaki u ciebie amh? W jakim wieku jesteś? Jeśli nie ma jakiejś dużej tragedii to myślę, że większe dawki leków będą w stanie cię wystymulować i uda się zebrać jakieś jajka. U pacjentek z niskim amh i słabą odowiedzią na stymulację zaleca się tzn priming estrogenowy w cyklu poprzedzającym stymulację - ma to za zadanie polepszyć jakość komórek i pomóc w "hodowli" pęcherzyków. Jest też nowa metoda poledająca na pobraniu wycinka tkanki jajnika, "obudzeniu" go w labo i wszczepieniu, następnie jest stymulacjia. Ale ta metoda jest stosowana na chwilę obecna tylko w krk w jednej klinice i jest dość kosztowna - ok 20tys zł. Jakiś rok temu dopiero ją wdrażali, nie wiem jakie są efekty.
Bez tego sie nie ruszeWez zaswiadczenie od lekarza na co ci te wszystkie groszki i bedzie bez nerwowki na lotnisku
Trzymam kciuki, zostań tu z nami i dawaj znać co u ciebieWłaśnie rezerwę jajnikowa mam bardzo niska, to mnie martwi ale wyniki fsh bardzo się poprawiły z poziomu kobiety po menopauzie wskoczyło na fazę w środku cyklu. Dzięki temu załapałam się na refundowana stymulację hormonalna . Czekam za miesiączka i mam zacząć się nakłuwać , zobaczymy czy będzie odpowiedz jajników . Mam nadzieje ze tak i ze uda się „ wycisnąć „ zdrowe jajka [emoji6][emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, zostań tu z nami i dawaj znać co u ciebie
A gdzie się leczycie? Jakie masz to amh?
Ojj dużo się działo... Mama miała podejrzenie stanu przedzawałowego i przez 2 tygodnie była jazda od lekarza do lekarza.@tamiza wywołuję cię do odpowiedzi! Gdzie się podziewasz? Kiedy wyniki bety? Bo coś mi się wydaje, że transfer to ty juz masz za sobą??