Jeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...O w mordę !! !! Kochana !! Co za piękny dzień ! O masakraaż łezka w oku mi się zakrecila !!❤❤❤❤❤
reklama
Nie chce żadnych bet...za dużo nerwów. Czuję się jak zaczarowana....wysłałam m zdjęcie ...ciekawe jak zareagujeJezu super!!!lec na bete![]()
No kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsyJeszcze za wcześnie się cieszyć...Ale nie umiem inaczej...a mizectest jakiś sfałszowany... Sama nie wiem co myśleć...

No nie moge!!!! Jaka piekna krecha!!!!!!!! Tak sie ciesze!!Wyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsyja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !!
![]()
A kiedy miałaś ostatnia @?
![]()
21lutego...Boże nie wierzę...cudzie trwaj :* jutro postaram się do lekarza pojechać... wolę nie czekać i w razie coś móc wspomóc się lekamiNo kochana ! Wiesz , że w takich sytuacjach musimy wierzyć, że jest dobrze ! Od początku były pisane Ci naturalsyja wierzę , że to piękne jajeczko na święta !!
![]()
A kiedy miałaś ostatnia @?
![]()
dżoasia
Fanka BB :)
O ja pierd**!!! Marg cuuuudownie!Wyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*
I co z tym Niepokalanym poczęciemJak do piątku nie dostanę okresu to znaczy że jestem w ciążyto byłoby chyba Nieokalane poczęcie bo m był w tym miesiącu mało w domu
![]()
Gratuluję

My trzymamy kciuki za Was21lutego...Boże nie wierzę...cudzie trwaj :* jutro postaram się do lekarza pojechać... wolę nie czekać i w razie coś móc wspomóc się lekami

reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!!
Dżoana - trzymam kciuki!!! O tak mocnooooo!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Marg - gratuluję ale wyraźna krecha super!!!! Beta pewnie by z 1000 wyszła.Zanim się obejrzysz a już będzie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ zasuwać.
))
Za całą resztę trzymam kciuki - za małe i większe sukcesy!! Oby wszystko szło do przodu.
))) [emoji272][emoji272][emoji254][emoji272][emoji254][emoji272][emoji272][emoji254]wiosnę już czuć, pierwsze pąki się wychylają, żeby u nas jak najwięcej wykiełkowało.
U mnie bez zmian beta rośnie, a puste jajo się ustabilizowało. To normalne przy pustym jaju podobno. Odstawiam leki i mam czekać aż się macica oczyści. Jest wcześnie, więc powinno wszystko samo zejść. Cieszę się, że na razie bez szpitala i bez robienia wykopalisk mi między nogami.
Jak się oczyści po 3 okresach można znowu próbować, to się podobno często zdarza, większość poronień to właśnie to puste jajo. ;( może tym razem uda się odpalić zamrażalnik, ale to wszytko zobaczymy za kwartał co i jak.
Providencik mnie wyczuł dzisiaj - ale oni mają metody - telepatia!! [emoji6] reklamę mi wysłali przed chwilą. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoana - trzymam kciuki!!! O tak mocnooooo!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Marg - gratuluję ale wyraźna krecha super!!!! Beta pewnie by z 1000 wyszła.Zanim się obejrzysz a już będzie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ zasuwać.
Za całą resztę trzymam kciuki - za małe i większe sukcesy!! Oby wszystko szło do przodu.
U mnie bez zmian beta rośnie, a puste jajo się ustabilizowało. To normalne przy pustym jaju podobno. Odstawiam leki i mam czekać aż się macica oczyści. Jest wcześnie, więc powinno wszystko samo zejść. Cieszę się, że na razie bez szpitala i bez robienia wykopalisk mi między nogami.
Jak się oczyści po 3 okresach można znowu próbować, to się podobno często zdarza, większość poronień to właśnie to puste jajo. ;( może tym razem uda się odpalić zamrażalnik, ale to wszytko zobaczymy za kwartał co i jak.
Providencik mnie wyczuł dzisiaj - ale oni mają metody - telepatia!! [emoji6] reklamę mi wysłali przed chwilą. [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Podziel się: