Tyyyyy wariacie!!Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 ❤❤❤❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyyyyy wariacie!!Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 ❤❤❤❤
Tak sie ciesze!!!!!!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No właśnie - jedna czuje, inna nie, więc tym się nie sugerujCzytam Was, dlatego pytam;-)jedne czuja drugie nie, ja do transferu mam jeszcze trochę czasu, pytam z czystej ciekawości jak to jest;-)
2 nasze blastki ❤❤Gosia to byly blastki z nasieniem emka czy dawcy?
Jezu jak mi sie morda usmiecha![]()
Kochana, to jest najgorsze, ale źle jest stać w miejscu. Czekamy na jutro ale już w międzyczasie układaj plan awaryjny. Wtedy jest łatwiej. :*Asiu patrząc po bieli dzisiaj jaka znowu mnie porazila na teście obawiam się że jutro nie mam szans na jakikolwiek wynik dodatni ;-( ;(;( czyli wszystko zaczynać od poczatku...
@gosia321 - cuuudddooowwwnnniiieeeAaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 ❤❤❤❤
Ja pikole ale cudownieeeeee!!!!!!! Nooo mamuśka doczekałaś się!! :*Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 ❤❤❤❤
Gratulacje.Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Nie będę;-)co ma być to będzie;-)No właśnie - jedna czuje, inna nie, więc tym się nie sugeruj![]()
Wielkie gratulacje Wkońcu ruszyło mam nadzieje ze i u mnie odejście z Artemidy też teraz coś rusZy .Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Progesteron 36.9
Estradiol 1778
Beta 45.5 ❤❤❤❤