Justin87
Fanka BB :)
W sumie dywan to najtańsza opcja, która nie wymaga remontu. To jest dobry pomysł.Wymień wannę to może nowy cud forumowy się udaa jak nie to dywan
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie dywan to najtańsza opcja, która nie wymaga remontu. To jest dobry pomysł.Wymień wannę to może nowy cud forumowy się udaa jak nie to dywan
![]()
Też już zakupy mam zrobione ale dobrze wiedzieć.ja z przyzwyczajenia zrobiłam dziś zakupy większe
a że drugi raz poszłam po to masło do ciasta i znów z ledwością doniosłam zakupy to kupiłam chyba na cały tydzień!
mi to się dłuży do poniedziałku do podglądania jaj... są tam czy ich nie ma? oto jest pytanie!
zapraszamDaj trochę.... ciężarnej się nie odmawiapomimo ze teraz nie uda mi słodycze to takie ciacho bym zjadła
![]()
zazdroszczęDzien zaczynam od wypicia kawy a potem do wieczora to juz tylko sie obzerama tak serio to w cateringu dietetycznym. Tylko szkoda, ze po mnie tego nie widac
@Agniecha1508 spokojnie, zalecam czerwony syrop po powrocie do domu![]()
Tiaaa dywan mialam przez 2 minuty kiedys... na szczescie okazal sie za maly, wiec go odnioslam do sklepu z mysla, ze wymienie na wiekszy i nie wiem co mnie podkusilo, zeby go jednak tylko oddac. Dzieki ci o dobry duchu, ktory poddales mi ta mysl! Nienawidze sprzatac, wiec dobre i jedno dziadostwo absorbujace kurz mniejW sumie dywan to najtańsza opcja, która nie wymaga remontu. To jest dobry pomysł.![]()
Curwa tez lubie gotowac ale w mieszaniu metrowa lycha w 50l garze albo w zwijaniu 500 roladek z cukinii nie ma nic do lubieniazazdroszczęlubię gotować...
pewnie na dłuższą metę nie ale przez tydzień bym zwijała z radościąCurwa tez lubie gotowac ale w mieszaniu metrowa lycha w 50l garze albo w zwijaniu 500 roladek z cukinii nie ma nic do lubienia![]()
Beta zwalnia od 6 tys a nie 60 tysWysokie wartosci to 70-100 tys ,2000 i wiecej to nie sa zadne wysokie wartosci. Zwalnia od 60-70 tys i wtedy nie patrzy sie juz na bete a na usg. Do poki nie ma pecherzyka, plodu i serduszka Beta jest cholenie wazna.
Mniam❤Tadam