sssurykatka
Fanka BB :)
Mam wyniki[emoji4]
Jeden czterodniowy bąbelek:
8 dpt; beta 90
10 dpt; beta 245 [emoji4]
Moj Cudzie trwaj i rosnij zdrowo [emoji173][emoji173]
Zajebiaszczy wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wyniki[emoji4]
8 dpt; beta 90
Padlam a to dobre jest w tym prawda bo oni niestety jak male dzieci sie zachowuja tylko ze dziecku mozna wybaczyc a starego to nalezy skopac po dupie![]()
Oooooo mamunioooo ależ kurczę duża, to ty masz większą niż ja, może z moją jest coś nie tak, kurczę teraz się zmartwiłam...Mam i swoje wyniki.
Beta 2634, 15 dpt
Trzy dni temu była 705,6.
Chyba jest gicio? [emoji6]
❤Mam wyniki[emoji4]
8 dpt; beta 90
Koliberku, ale nasze bety od początku są różne. To nie ma znaczenia. Znaczenie ma przyrost a Ty przyrosty procentowo masz większe niż ja. Spokojnie, głaszczemy brzuszki, mówimy do kropeczek i wierzymy w nie. [emoji8]Oooooo mamunioooo ależ kurczę duża, to ty masz większą niż ja, może z moją jest coś nie tak, kurczę teraz się zmartwiłam...
O kuźwa, nie pogadasz. Szacun. [emoji847]Haha ale ja nie pisałam, żem magister [emoji14] Jeno endżiner![]()
Anna Zygler-Przysucha moje dwa [emoji173][emoji173] dzięki niejKochane powiedzcie kogo w Novum polecacie oprocz Lewandowskiego bo on jest raczej mocno przereklamowany. Chcialabym dobrze doradzic kolezance
Dalej o niego dbam dla Ciebie [emoji173]O MATKOOOOOOO no taaaaki brzunio to ja naprawdę chętnie przejmuje i nie oddaję nikomu!!! Przecuuuuudny jest!!!
Haha ok juz rozumiem o co z tym Ciechocinkiem chodzi Przeczytalam Twoj wpis na szybko w pracy I nie skojarzylam o co chodzi