reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki :-) ciechocinek. Który lekarz?
Gret ... czy Mer...czy może ktoś inny?
Długo się czeka na pierwsza wizyte?
Honoruja badania niewykonywane u nich?
Jaki mają stosunek do zaleceń pasnika odnośnie heparyna?
Wystawiaja L4 po punkcji/transferze?
Dzieki
Z l4 nie ma żadnego problemu. Oni sami maja immunologa wiec stosuja sie do zalecen a heparyne daja kazdemu. Badania mozesz miec swoje. Ja leczylam sie u dr G. A jak coś to jeszcze dr M i P-A z tym.ze ta ostatnia nie robi zabiegow i chyba nie jest tak czesto w klinice bo przyjmuje jeszcze w Bielsku

reklama
Hej Dziewczyny, trochę się opuściłam w czytaniu forum ale najważniejsze informacje i dobre wieści wyhaczyłam. Nie wiem czy to ciążowe mdłości czy jest mi najzwyczajniej w świecie niedobrze, bo przesadziłam z jedzeniem ale wydaje mi się, że jem normalnie. Uff. Normalnie jakby ktoś mnie skopał po żołądku i każdy zapach wywołuje uczucie, że jest mi niedobrze. Coś strasznego. Jeśli to ciążowe, to się cieszę. Gorzej jak to zatrucie. :/ do tego ciągle jest mi słabo. W piątek jadę na wizytę do kliniki, żeby zobaczyć serduszka i zaczynam panikować czy wszystko jest ok.

@dżoasia
Dziewczyny a jak właśnie jest z badaniami.
Czy np badania amh fsh lh sprzed roku uznają czy lepiej zrobic znowu?
Wirusologia I wymaz to są na pewno ważne 6 miesięcy.
I który moment cyklu wybrac żeby potem jak naszybciej zacząć stymulację?
Ja bym szla w polowie cyklu. Nie chce Cie wprowadzic w blad ale nie wiem czy te inne badania nie sa wazne rok. Ja robilam badania zawsze w diagnostyce ale kiedys mnie cos przypililo i musialam robic u nich i Ci powiem ze ceny maja dobre

Mi to uznał i wpisał w kartotekę, ale potem pytałam, czy powtarzać, bo to przecież sprzed roku, więc kazał powtórzyć. I chyba dobrze, bo wynik wyszedł caaaałkiem inny, o wiele mniejszy (z 5,26 sadło na 3,64)
Zaraz ci podeślę taką karteczkę z badaniami które u nich są potrzebne i ile mają ważności. Nie patrz na to co odfajkowane, bo to moje bazgroły ;)
Tylko z tymi badaniami u nich to jest tez tak, a przynajmniej tak bylo w moim przypadku, ze dopiero jak szlam sie unawiac na punkcje to pielegniarki sprawdzaly czy wszystko mam. U nich lepiej za wczasu zajsc po wykaz badan potrzebnych

reklama
Do góry