misis188
Fanka BB :)
Kurna tylko.ona od czerwca jest nieaktywna.na forum:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurna tylko.ona od czerwca jest nieaktywna.na forum:/
Mi co dwie godziny mój żołądek podpowiada, że jest puściutki i trzeba go napełnić do sytaNie wiem czy będziesz miała pobierana krew po godzinie i po dwóch czy tylko raz, ale będziesz głodna :-) i to tylko w sumie przez to może się zrobić słabo. Ja w ciąży jem co 2-3 godziny, bo inaczej aż mi niedobrze heh
to czekaj, jest na grupie na fb to spróbuję ją przywołać tutajKurna tylko.ona od czerwca jest nieaktywna.na forum:/
Kochana jestes❤ wyslalam jej privato czekaj, jest na grupie na fb to spróbuję ją przywołać tutaj![]()
Kochana to tylko moje wrazenie @Lotta84 i @Agonia777 lecza sie u niego wiec niech one sie wypowiedzaNo zobacz a podobno to najsympatyczniejszy lekarz z tamtej kliniki ( wg mojej gin z Bydgoszczy ) . Ma mi robić ten zabieg i nie wiem czego się po nim spodziewać dlatwgo pytałam czy go znasz
A ja wam powiem ze mnie pierwszy raz wlasnie jak jestem w ciazy zaden komar nie dziabieJa mam trochę tak jakby mnie stado os ukąsiło...
No ale co poradzę... o tej porze to off w torebce jak flakonik perfum - zawsze musi być![]()
![]()
![]()
Mi się słabo robiło i strasznie duszno. A nie bylo takich upałów jak robilam. wystawił mi wentylator zebym nie zjechala im. ale każdy inaczej znosi glukoze. pojedź rano raniutko i wybierz miejsce gdzie napewno jest klimatyzacja. Będzie dobrzeMoże to dziwnie zabrzmi ale ja kocham zapach nowych książekale główną rolę odgrywa oczywiście jej treść,.żeby nie było. Jak tam kochana sobie radzisz w te upały. Bo ja już nie ogarniam, jutro w końcu jadę na badanie krzywej cukrowej. Strach się bać. Chodzą plotki, że omdlenia się zdarzały po wypiciu glukozy
![]()
Jakie wyniki ma zle robila juz jakies pierwsze obrazowe ?Właśnie odebrałam jej wyniki krwi i są bardzo kiepskie nie wiadomo czy ja dopuszcza do 3 chemioterapii. Dzisiaj w nocy jedziemy do Bydgoszczy na konsultacje bo ponoć maja najlepsza onkologie w kraju i nowatorskie techniki zobaczymy co nam powiedzą, co nowego zaproponują... do tego mamie psychika całkiem wysiadła. Cały czas płacze...
Właśnie labo otwierają o 7:00 będę na pewno dużo przed czasem, kurczę tylko tam zwykle tak duszno jak cholera jest i bez glukozy poty mnie oblewają haha obym nie odpłynęła jak moja koleżankaMi się słabo robiło i strasznie duszno. A nie bylo takich upałów jak robilam. wystawił mi wentylator zebym nie zjechala im. ale każdy inaczej znosi glukoze. pojedź rano raniutko i wybierz miejsce gdzie napewno jest klimatyzacja. Będzie dobrze![]()