reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Szanowni Państwo z Ciechocinka. Zawaliliście robotę, nie wiem czy przez zmiany lekarzy w trakcie stymulacji ( w Novum dr Lewandowski prowadzi sam całą), źle dobrane leki ( ale tu można było się w porę zoorientować) zawiedliście nasze zaufanie. Wstrzymamy teraz oddech i obserwujemy dalej. Mam nadzieję, że jednak docenicie bezpłatną reklamę jaką macie na tym forum i trochę bardziej przyłożycie się do swojej pracy. Osiąść na laurach nie jest trudno, trudniej jest nie popełniać błędów. A ty Dżoasiu niestety musisz dalej walczyć, mam tylko nadzieję że starczy ci sił. Tulę cię mocno. Ale jaja w Macierzyństwie 6 blastek a tu 0. No to się popisali.

reklama
Szanowni Państwo z Ciechocinka. Zawaliliście robotę, nie wiem czy przez zmiany lekarzy w trakcie stymulacji ( w Novum dr Lewandowski prowadzi sam całą), źle dobrane leki ( ale tu można było się w porę zoorientować) zawiedliście nasze zaufanie. Wstrzymamy teraz oddech i obserwujemy dalej. Mam nadzieję, że jednak docenicie bezpłatną reklamę jaką macie na tym forum i trochę bardziej przyłożycie się do swojej pracy. Osiąść na laurach nie jest trudno, trudniej jest nie popełniać błędów. A ty Dżoasiu niestety musisz dalej walczyć, mam tylko nadzieję że starczy ci sił. Tulę cię mocno. Ale jaja w Macierzyństwie 6 blastek a tu 0. No to się popisali.
Takie rzeczy się zdarzają Asia dopadła statystyka tak jak nie jedną z nas :( przechodziłem przez to dwa razy...

Czy po nieudanym in vitro w cyklu swiezo po stymulacji mialyscie powiekszony biust i bolący pomimo koncowki okresu? Bo juz nie wiem czy w jajowodzie ciazy szukac bo bete tylko w 8 dpt robilam a ze byla ujemna to darowalam juz sobie.

W pierwszej stymulacji jędrny jakby większy ale obolały teraz cała jestem napuchnięta wiec chyba tez.

Hehe lepiej by zadna z nas tego nie ujela. Mam nadzieje ze tym razem tez przeczytaja i wezma sobie do serca

O depilacji nie pomyślałam a tez by mi sie przydała ... stale jakies wydatki...trzeba wrócić do planu o bankomacie;). A z ta Panią to smutne ... współczuje jej. Musi strasznie to przezywać . W którym miesiącu poroniła ?? Wiadomo dlaczego ??

O rany Kalno nasz plan z bankomatem!!!!! Ja już zapomniałam. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765]
Nie wypytuję - lekarz z nią gadał koło mnie stąd wiem płacze bidulka i mąż z nią siedzi.
powinni nam na drzwiach napisac - sala invitro

reklama
Do góry