Biedroneczka83
Fanka BB :)
No tak. Pisalas o tych godzinach i niefajnej atmosferze. Masz juz cos innego na oku?
No tak Asia ale na jesieni już będziesz w ciazy i warto byłoby mieć ta umowę ncn i spokojny macierzyński.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak. Pisalas o tych godzinach i niefajnej atmosferze. Masz juz cos innego na oku?
musimy wrócić do tematu ale to na spokojnie ... czas mamy .O rany Kalno nasz plan z bankomatem!!!!! Ja już zapomniałam. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765]
Nie wypytuję - lekarz z nią gadał koło mnie stąd wiem płacze bidulka i mąż z nią siedzi.
powinni nam na drzwiach napisac - sala invitro
Oczywiście ze konsultuje i lekarz mi napisał jest ok proszę się nie martwić widzimy się 20 sierpniaPaulina, ale Ty skonsultujesz chocby telefonicznie te wyniki bety ze swoim lekarzem z kliniki, prawda? To jest podstawa co do dalszych dzialan.
Dzieki dzoasia, to moze faktycznie ta nadzerka sie odzywa. Jak pozniej sprawdzlam znowu to bylo czysto wiec miejmy nadzieje, ze tak pozostaniekochana jak masz jakąś nadżerkę to równie dobrze mogłaś ją dźgnąć aplikatorem. Póki co się nie stresuj, gorzej jakby była żywa krew i dużo. Bo jak będzie coś różowego/brązowego to może być implantacyjne![]()
Mieciu ja miałam takie coś około 8 dnia po transferze , bardzo ujowe to było no i u mnie niestety 11 dpt okazało się że się nie udało ...Dzieki dzoasia, to moze faktycznie ta nadzerka sie odzywa. Jak pozniej sprawdzlam znowu to bylo czysto wiec miejmy nadzieje, ze tak pozostanie![]()
Dziekuje kochane, miejmy taka nadziejeMoglas sobie tez sama podraznic nadzerke przy aplikacji lekow dopochwowych. Nie martw sie
Kochans a jaka ona jest zdrowa.Dzisiaj mam znowu mdłości takie, że hej. Nie wiedząc co ze sobą już zrobić napiłam się wody po ogórkach kiszonych i mam nadzieję, że będzie lepiej oraz że można ją pić. [emoji23]
Ja też zaczęłam plamić. Na zawał zaraz zejdę.Dzieki dzoasia, to moze faktycznie ta nadzerka sie odzywa. Jak pozniej sprawdzlam znowu to bylo czysto wiec miejmy nadzieje, ze tak pozostanie![]()
No ja wlasnie tez mialam 11 dpt po ostatnim transferze ale kto wie co to bylo, no nic czekamy, ale na szczescie zrobilo sie biale znowu wiec miejmy nadzieje, ze to ta nadzerka zostala podzgana.Mieciu ja miałam takie coś około 8 dnia po transferze , bardzo ujowe to było no i u mnie niestety 11 dpt okazało się że się nie udało ...![]()
Krwią czy brudzenie?Ja też zaczęłam plamić. Na zawał zaraz zejdę.![]()