Margit2018
Fanka BB :)
Boi się. Ale już niedługo zacznie. Póki co każda wizyta to mega stres.To juz niezla panna, mama juz za wyprawka lata?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boi się. Ale już niedługo zacznie. Póki co każda wizyta to mega stres.To juz niezla panna, mama juz za wyprawka lata?
Super, odetchnelas juz Mamuska?[emoji8]Moje robaczki maja 3,66 i 3,76 jeden wariowal drugi lezal na plecach i odpychal sie nogami. Smiesznie to wygladalo. Na dzien dzisiejszy tip top[emoji173]️[emoji173]️
Wiitaj, może masz uczulenie na luteinę?Witam serdecznie. Pisze tu pierwszy raz ale przeczytałam większość wpisów z wątku invitro (trochę tego jest). Jestem trzeci dzień po transferze dwóch zarodków i mam strasznie opuchnięte wargi sromowe. Czy ktoś tak miał? Co można stosować żeby to przeszło? Dziękuje
Malutka masz podrażnione od luteiny. Niech ci zmienią na lutinus.Progesteron besins 3x1 doustnie i luteinę 2x2 dopochwowo
Clotrimazol to raczej chyba nie ale zapytaj lekarza i zapytaj może czy możesz brać np dodatkowy Crinone zamiast luteiny.Właśnie kurcze nie mam możliwości. Jutro już wracam do UK. A ten żel Crinone tez biorę na noc. Mam maść clotrimazol moze zapytam się lekarki czy mogę sobie smarować i może to coś pomoże?
Nie we wszystkich, w Pradze chyba w zadnej. W Brnie i Ostravie chyba.w Czechach w klinikach mówią też po polskuBo rozważałam , kukałam mają swoje www i tam masz na polski..
![]()
Mysmy sie dzisiaj tematem wozkowym zainteresowalismy i ledwo na usg zdazylismy... powoli zaczynam wierzyc ze bedzie dobrzeSuper, odetchnelas juz Mamuska?[emoji8]
Ktore? Oprocz Unica i Gyncentrum, Fertimed i Reprogenesis?w Czechach w klinikach mówią też po polskuBo rozważałam , kukałam mają swoje www i tam masz na polski..
![]()