reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

I jak długo brałaś ja w takich dawkach?do bety?
Ja nie wiem jak poznać tę skurcze macicy...nie mogę tego wyczaic:( potraficie e to opisać?czy to po prostu ból na samym dole brzucha?
Pisałam wcześniej ale napiszę jeszcze raz. Tylko uwaga u mnie tego dużo. Do bety 3x relanium 3x nospa forte i 3x buscopan -> z tego raczej zrezygnuje.

Dodam że wcześniejszy tansfer był obstawiony większą ilością leków i dzidzia zdrowa.

reklama
Pisałam wcześniej ale napiszę jeszcze raz. Tylko uwaga u mnie tego dużo. Do bety 3x relanium 3x nospa forte i 3x buscopan -> z tego raczej zrezygnuje.

Dodam że wcześniejszy tansfer był obstawiony większą ilością leków i dzidzia zdrowa.
Dzięki ;)
Czyli mogę ta nospe brać nawet i zapobiegawczo?

Ja nie wiem jak poznać tę skurcze macicy...nie mogę tego wyczaic:( potraficie e to opisać?czy to po prostu ból na samym dole brzucha?
Brałam nospe nawet dluzej niż do bety, ale u mnie skończyło się szczescie w 14dpt, jak beta zaczęła spadać:sad: Ale pytałam mojej lekarki i ona twierdzi, ze nospe spokojnie można brac w ciazy.
Mi wydaje się, ze skurcze to takie typowe bóle jak w trakcie okresu odczuwane właśnie w podbrzuszu. Ale przyznaje, ze tez pewności nie mam, czy dobrze to interpretuje:D

Brałam nospe nawet dluzej niż do bety, ale u mnie skończyło się szczescie w 14dpt, jak beta zaczęła spadać:sad: Ale pytałam mojej lekarki i ona twierdzi, ze nospe spokojnie można brac w ciazy.
Mi wydaje się, ze skurcze to takie typowe bóle jak w trakcie okresu odczuwane właśnie w podbrzuszu. Ale przyznaje, ze tez pewności nie mam, czy dobrze to interpretuje:D
Git, to chyba zostanę przy tej nospie...dopóki nie ustalę jak wyglądają skurcze :);)

Git, to chyba zostanę przy tej nospie...dopóki nie ustalę jak wyglądają skurcze :);)
Obyś jednak nie musiała ustalać, jak one wygladaja:p:p
A nie proponowano Ci po transferze kroplówki Atosiban? Podawana jest przy przedwczesnych akcjach porodowych i właśnie hamuje skurcze macicy. Mi przy nastepnym transferze (o ile dane mi bedzie naprodukowac mnóstwo zarodków;)) to właśnie chyba bedzie podawana:)

Dziewczyny, czy wy miałyście jakieś objawy od transferu do bety? Są jakieś które dobrze wróżą?:)
Ja jedyne co to od punkcji bolą mnie piersi, raz mniej raz bardziej..i tyle...wiem że któraś z was pisała i podwyższonej temperaturze, od kiedy powinna się taka utrzymywać? Od transferu?
Ból w dole brzucha, jak na okres. Ja mam okropne bóle okresowe, zwijam się i kończę na kroplówkach, te po transferze i teraz w ciąży są oczywiście lżejsze, ale charakter ten sam.
Objawów po transferze nie miałam, zarówno po udanych jak i nieudanych. Piersi i temperatura owszem, ale to od proga. Ale wówczas każde zakłucie w boku człowiek bierze za objaw ciąży, a potem myśli w panice, czy to aby nie odwrotnie :)
Musisz przetrwać Jagódka :) Kiedy betujesz?

reklama
Do góry