redferrari
Fanka BB :)
Nieeee... Trzymaj się! TuleBeta 0,1
Nie udało się! TO KONIEC! Nie mam już zarodków!
Wszystkim dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Może kiedyś wrócę do gry, ale na razie... Same wiecie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nieeee... Trzymaj się! TuleBeta 0,1
Nie udało się! TO KONIEC! Nie mam już zarodków!
Wszystkim dziękuję za wsparcie i miłe słowa. Może kiedyś wrócę do gry, ale na razie... Same wiecie...
Ohh.... To nie mam pomysłu... Może jednak gdzieś, ktoś zrobi Ci bete?Niestety na Islandii to jest ciężkie do ogarnięcia ;(
Tylko, że będę musiała czekać na wynik około tygodnia, więc to się mija z celemOhh.... To nie mam pomysłu... Może jednak gdzieś, ktoś zrobi Ci bete?
Hmm a jakbys pojechala do szpitala ze niby brzuch cie boli nie zrobia ci usg? Czy tobtez trudne tam?Niestety na Islandii to jest ciężkie do ogarnięcia ;(
Może inseminacja zwiększy szanse?Będziemy walczyć o naturalsaMam juz 2 dzieciaków...a to był ostatni kropek. Nie będę podchodzila do symulacji od poczatku...to było trudne, same wiecie
![]()
O tym nie pomyslałam, może spróbuje.Hmm a jakbys pojechala do szpitala ze niby brzuch cie boli nie zrobia ci usg? Czy tobtez trudne tam?
No teraz jeszcze nic nie bedzie zbytnio widac ale moze powiedz ze podejrzewasz ze mozesz byc w ciazy a zle sie czujesz itp zeby wiedzieli czego maja szukac na usgO tym nie pomyslałam, może spróbuje.
Dzięki
Ale przecież na usg widać coś przy becie ponad 1000. 2 sikacze by tego nie wykryły ? Jutro zrobię jeszcze elektronicznego i zobaczęNo teraz jeszcze nic nie bedzie zbytnio widac ale moze powiedz ze podejrzewasz ze mozesz byc w ciazy a zle sie czujesz itp zeby wiedzieli czego maja szukac na usg
Pięknie! [emoji108][emoji8]kochana wpisałam się do kalendarza na 25 kwietnia nie wiem czy dobrze to zrobiłam
Jak tydzień ? Tak tam u was jest? [emoji33]I czekać tydzień na wynik ? Słabo to widzę