@Liliana87 a przypomnij proszę który to Twój transfer i czy macie jeszcze mrozaczki?
Ja też trzymam mocno kciuki
i kibicuje Wam z całego serca 
Ja też trzymam mocno kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej, bidulko, przytulam mocno [emoji3590]. Dzień bety jest jednak straszny[emoji51]Ja juz sie spłakałam normalnie. Wiem,ze nie mam juz na to wpływu ale chyba jakoś peklam.
Tasza, trzymam kciuki!!!! Powodzenia, trzymaj mocno pecherz, ściskaj a później zrobisz siku13[emoji3] portki pełne[emoji3] no i wizja wypicoa litra wody mnie przeraża[emoji23]
Ok, własnie czekamy na obiad w jakimś starodawnym dworku [emoji51]. Nie moje klimaty [emoji12]Szerokiej drogi, ale to już chyba powrotnej, bo pewnie jesteście już na miejscu [emoji16]. Daj nam znać co Wam docent zalecił [emoji846] i co jego zdaniem może być przyczyna [emoji8]
Plamie jeszcze, już mniej no ale to 10ty dzien już.. Wiesz zabiegu nie miałam więc zakładam że tak ma być że się długo oczyszcza samo.. Widocznie endo grube było. W poniedziałek na kontrolę idę, wyzebram jeszcze zwolnienie żeby nie musieć na wypowiedzeniu wracać do pracy..a jak z plamieniem? No to jak tak to teraz juz bedzie tylko lepiejJa dzisiaj wzielam sie za nadrabianie archiwum zeby byc z wami na bieząco
![]()
On będzie pracował na farmach wiatrowych ale na lądzie. Zobaczymy czy będzie tęskniłJestem przekonana że Wam się powiedzie.. Nawet jeśli nie tym razem to niebawem. A zobaczysz jak to fajnie jak Ci mąż z platformy stęskniony przyleci..tam to on się dopiero steskni![]()
To 3 transfer i został nam jeszcze tylko jeden mrożaczek.@Liliana87 a przypomnij proszę który to Twój transfer i czy macie jeszcze mrozaczki?
Ja też trzymam mocno kciuki [emoji110] i kibicuje Wam z całego serca [emoji3531]
Daleko od gabinetu?? Fajnie macie że już dziś docenta poznacie! Naprawdę wyjątkowy lekarz mimo iż jest trochę opinii że leczy szablonowo to ja nie do końca się z tym zgadzam..Ok, własnie czekamy na obiad w jakimś starodawnym dworku [emoji51]. Nie moje klimaty [emoji12]
Ostatnio proponował nam podać dwa ostatnie,ale sie nie zgodzilismy. Powiedzialam,ze sie boje zostac z niczym..To 3 transfer i został nam jeszcze tylko jeden mrożaczek.
Szablonowo to Malinowski leczyDaleko od gabinetu?? Fajnie macie że już dziś docenta poznacie! Naprawdę wyjątkowy lekarz mimo iż jest trochę opinii że leczy szablonowo to ja nie do końca się z tym zgadzam..