reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Chyba jemu opadły, ty masz się cieszyć 😁

Bardzo niemiłe zachowanie ze strony lekarza, mógł to samo przekazać w inny sposób i guzik mnie obchodzi czy ma gorszy dzień czy nie, płacisz mnóstwo kasy więc możesz oczekiwać profesjonalizmu. Ja miałam betę w 11 dpt 272 i mój lekarz mi napisał, że nie ma potrzeby sprawdzać dalej, bo beta jest bardzo ładna, zaprasza mnie na usg za 2 tygodnie, gratuluje i trzyma kciuki. Można?
Ja ze swoim sie ze skarpetek na wizycie potrafie posmiac ;) i oddzwanial do mnie jak byl na wakacjach za granica i tez ladnie powiedzial zeby powtorzyc bete za dwa dni ze jego jeszcze nie ma ale jak bardzo chce to mnie przyjmie inny lekarz. Ja oczywiscie powtorzylam bete i czekalam na niego.

reklama
Hej Kochane 😘
Ja po dzisiejszej wizycie bardzo optymistycznie
W klinice spotkaliśmy większość pań z pięknymi brzuszkami 😍
I tak pomyślałam może ja będę kolejna z nich..😁
Dzisiaj 3dc
Endometrium 6mm
Zalecenia lekarza: Estrofem 1x3 i Prenetal 1x1 przez 2tygodnie
14.02 Kontrola przed transferem
@bazylia128 Proszę dopisać do kalendarza 😘

Hej Kochane 😘
Ja po dzisiejszej wizycie bardzo optymistycznie
W klinice spotkaliśmy większość pań z pięknymi brzuszkami 😍
I tak pomyślałam może ja będę kolejna z nich..😁
Dzisiaj 3dc
Endometrium 6mm
Zalecenia lekarza: Estrofem 1x3 i Prenetal 1x1 przez 2tygodnie
14.02 Kontrola przed transferem
@bazylia128 Proszę dopisać do kalendarza 😘
W same walentynki ❤ ❤ ❤ 😍

Dziewczyny jak już wcześniej pisałam walczcie i się nie poddawajcie :) Ja dzisiaj miałam usg transfer był 8.01 i usłyszałam dwa serduszka <3
Z pierwszego transferu mam synka a później dwa następne z beta zero. Dr mnie przekonywał, że musimy trafić na ten jeden właściwy i trafiliśmy na dwa 🙈
Liliana mocne kciuki za bete.
Każdej z Was życzę pięknego zakończenia :)
Gratulacje 😍😍😍

reklama
Do góry