Aduś16
Fanka BB :)
Jak u Ciebie po nie nadrobie tylu stron forumNie mam jej - została w Domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak u Ciebie po nie nadrobie tylu stron forumNie mam jej - została w Domu
Ja tez mialam pyszne ale zawsze mieszam bolognese z napoli i dodoaj toche uprazonego slonecznika. ja sobie wlewam sos tabasco bo lubie pikantne no i petruszke bo tez lubie a i ladniej wyglada i troche mozzarelli ona sie tak fajnie rozpuszczaOoooooo ale bolognese to bym zjadła ❤
Kiedyś jadłam w Grecji tak dobre spaghetti bolognese, że co jakiś czas mi się przypomina ❤ Było takie pyszne z riccotą![]()
Tak mi zalecili HGH ale najpierw kazał jakieś badania zrobić, które mówiły o niedoborze. Podczas antyków tam nie byłam. Trzeciego dnia cyklu zaczęłam antyki, ten androtop i HGH i potem byłam już pod koniec antyków, bez przerwy na miesiączkę.Dzieki. To Invicta podaje HGH ?? czytalam o tym że to daje dobre efekty ale że w Czechach jest dostępne.. A czy na antykach musiałaś jakieś wizyty mieć czy wizyta dopiero jak zaczęłaś już właściwa stymulacje?
Hahaha... będziesz sie teraz gwoździć jak ja[emoji23][emoji23][emoji23]No i co Wy na to? 3dpt blastki.
Beta z Ovitrelle jeszcze (z kalkulatora wyszło miedzy 0 a 1), ale takiego progesteronu to nie widziałam od bardzo dawna, a biorę tylko luteinę dowcipną 3x3 i podjęzykową 3x2. I tak zapodam prolutex bo ten głąb znaczy lekarz pewnie uzna ze nie potrzeba...
I jak ja mam teraz wytrzymać do piątku i nie zwariować ??? Zen właśnie szlag trafił
Biedna no tak mi cie szkoda bo ja tez to przechodzilam kilka razy. Zadbaj troche o siebie teraz sie porozpieszczaj i wracaj do walki. ciekawa tylko jestem co tam u ciebie sie dzieje bo jak na cb to mi troche za wysoka ta beta a ona caly czas rosnie. Najwazniejesze zeby obylo sie bez zabiegu to wtedy od razu w nastepnym cyklu mozesz znowu podchodzic. I juz to pisalam ale pamietaj ze statystycznie masz wieksze szanse bo zaskakaujesz![]()
Jest ❤Jak u Ciebie po nie nadrobie tylu stron forum
Hmmm a mi zarówno w klinice jak i teraz u lekarza prowadzącego ciążę mówili żeby brać cały czas luteinę 2x1 aż do 25 TC i ewentualnie odstawić dopiero po badaniu szyjki macicy.Sandra ja po prenatalnym miałam dokładnie takie samo zalecenie od lekarki, mówiła żeby odstawić już progesteron, a ja mówię, no ale mam jescze kilka a ona mówi to niech pani dla spokoju własnego to dokończy i koniec i ja już w sumie do soboty skończę dopochwowy progesteron, a z duphastonu już zeszłam. A duphaston mi też mówiła zeby już nie brać, jak już to dłużej dopochwowy, bo lepiej działa na szyjkę (skurcze i skracanie), choć ona badając mnie stwierdziła, że kosmówka już działa jak w naturalnej ciąży i sama sobie dostarcza to czego potrzeba więc pewnie to bardziej nasze obawy, ja też myślę, że lekarze wiedzą co mówiąco za dużo czy za długo to też niezdrowo, każde z leków które bierzemy nie jest obojętne dla.organizmu, np estrofem a zwłaszcza w ciąży istotnie zwiększa ryzyko raka szyjki macicy..no ale wiadomo, jak trzeba to trzeba..
Śliczny glut[emoji4]Dziewczyny - takie emocje!!!!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mamy serduszko - pięknie łomotało w tym małym ciałku. Jak tylko je zobaczyłam to zaczęłam płakać [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji7][emoji7]
Maluszek ma 1,12cm co odpowiada 7tygodniowi i 1 dzień.
Następna wizyta 5.03 wtedy już z lekarzem prowadzącym [emoji5]
A to moje maleństwo
Zobacz załącznik 1082000
Świetny pomysłMożemy się kiedyś spotkać w Madison na ciacho![]()