To by wyjaśniało czemu ostatnio miałam ochotę na smażone kotlety mieloneMoja mama mówi to samosłodkie na dziewczynkę
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To by wyjaśniało czemu ostatnio miałam ochotę na smażone kotlety mieloneMoja mama mówi to samosłodkie na dziewczynkę
![]()
No nie moge tego zrozumieć. Tym bardziej, ze kiedyś mi powiedziala,ze te 10 lat ich staran to był zmarnowany czas , bez sensu przeplakala itd. Bo da się żyć inaczej. I powiedziała na koniec "ale mi nie miał kto tego powiedzieć "... także mam wrażenie, ze jednak mimo wszystko nie jest w porządku do końca..Co za babsztyl ...Nie rozumiem, czemu ona niby w takim szoku jest? Przecież wiedziała, że się staracie, to czego się spodziewała![]()
Przeciez to Polska... Spodziewała ze Lil się nie uda.A tu SURPRISE!!!Co za babsztyl ...Nie rozumiem, czemu ona niby w takim szoku jest? Przecież wiedziała, że się staracie, to czego się spodziewała![]()
No nie moge tego zrozumieć. Tym bardziej, ze kiedyś mi powiedziala,ze te 10 lat ich staran to był zmarnowany czas , bez sensu przeplakala itd. Bo da się żyć inaczej. I powiedziała na koniec "ale mi nie miał kto tego powiedzieć "... także mam wrażenie, ze jednak mimo wszystko nie jest w porządku do końca..
Ana jaka slawa przed Tobą jak będziesz pierwszym na świecie pedałem w ciąży,no bo do dzis to babeczki rodziły dzieci,a tu pan taki postęp wróżyWłaśnie wracam z basenu. Wyszłam.ide na parking a za wycieraczka mam kartkę. Patrzę a tam list do mnie : " Jak parkujesz pedale" no wiec zostalam pedalem ktory nie umie parkować [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A to wielkie wzburzenie wzięło się z tego że stanelam pomiędzy dwoma autami które stały niezgodnie z narysowanymi pasami . Pewnie ktores odjechalo i jaki samozwańczy stróż postanowił zainterweniowac. Boże jacy frustraci i debile
Ana jaka slawa przed Tobą jak będziesz pierwszym na świecie pedałem w ciąży,no bo do dzis to babeczki rodziły dzieci,a tu pan taki postęp wróży [emoji6]
Widziałam ze @Netiaskitchen juz Ci napisała, dokładnie potwierdzam, wyniki masz w normie, lukocyty i limfocyty mogą się zdarzyć, ja np mam małego kamienia w nerce, który podrażnia i takie wyniki mnie nie dziwią, wiec się nie martwA ja mam póki co wyniki morfologii, moczu i glukozy. Może mądrą glowa mi coś podpowiedzieć?? Na czerwono za wysoko na niebiesko za nisko. No i ta glukoza, norma od 60.. diabetolog mi mówiła,ze powinnam utrzymywać na poziomie 80.. Zobacz załącznik 1082560Zobacz załącznik 1082561