reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie wracam z basenu. Wyszłam.ide na parking a za wycieraczka mam kartkę. Patrzę a tam list do mnie : " Jak parkujesz pedale" no wiec zostalam pedalem ktory nie umie parkować [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A to wielkie wzburzenie wzięło się z tego że stanelam pomiędzy dwoma autami które stały niezgodnie z narysowanymi pasami . Pewnie ktores odjechalo i jaki samozwańczy stróż postanowił zainterweniowac. Boże jacy frustraci i debile
Przyjedz do Łodzi to zobaczysz frustratow na drodze 😂 Juz pisalam ze ja musialam pokazac fucka ale sie pomylilam i pokazalam wskazujacym palcem :-D a wszystko dlatego ze sie zagapilam na swiatlach ;)

reklama
Ja mieszkałam kiedyś pod Łodzią w Piotrkowie no ale tam rządzi ta prawdziwa polityczna władza więc tam było rzeczywiście trochę inaczej.[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Przyjedz do Łodzi to zobaczysz frustratow na drodze [emoji23] Juz pisalam ze ja musialam pokazac fucka ale sie pomylilam i pokazalam wskazujacym palcem :-D a wszystko dlatego ze sie zagapilam na swiatlach ;)

Ja co roku robie w sloiki tai przcier pomidowrowy z warzywami z najlepsiejszych pomidorow. To jak robie zupke to wystarczy tylko dobra baza wlewam to cudo ze sloikow troszenke doprawiam wsypuje korerk tez mam zamrozony w sloiczkach taki najfajnieszy z lata i dodaje smietane. Jeeeesttt pycha. Jak ie mam rozolku to uzywam z wuniary takich bulionow tez sa fajowe i smaczne ;)
Jak to robisz? Podaj jakiegoś przepisa plissss 😘

Ale jak w szpitalu na nfz bez skierowania? :D ktoś skierowanie musi mi dać i właśnie o to mi chodzi, jak lekarz mi nie zaleci to ciekawe czy da mi skierowanie jak poproszę.
Proś, najwyżej się wkurzy trochę ,ale pewnie nie odmówi 😄. Ja do swojego ostatnio po drugim nieudanym transferze poszłam z lista pytań i wniosków, ale jak mu dawałam to powiedziałam żeby się nie obrażał, ale ja tu sobie takie przemyślenia zanotowałam. A tam napisałam tez -histeroskopia? 😄 I spoko, sam wypisał niby ze to on na to wpadł 😜 a może i tak by mi dał 🤔.
Pytaj, to nic nie kosztuje 😘

Przeciez to Polska... Spodziewała ze Lil się nie uda.A tu SURPRISE!!! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jak się nie pogodzi to będzie miała sporo czasu żeby sobie poszukać innej pracy.
Może jej podpowiedzieć zeby szukała tam, gdzie pracuje dużo facetów?[emoji38]
No właśnie ten jej szok to dla mnie jest szok. A wiecie co jest w tym dziwne? Oni są bardzo wierzący. Zielonoświątkowcy. Na każdym kroku powtarza mi, ze trzeba wierzyć. Czuć Boga w sobie i wtedy łatwiej się żyje. Żyje się w zgodzie. Słowa i mysli maja moc. Czyny są ważne.. Nie można zle życzyć, nie można zle o innych mowic..takie tam. No zaprzecza sobie jak nic. No ale trudno. Ja jestem taka osoba, która się przejmuje i chce dla wszystkich dobrze. I teraz sie po swojemu modle, bym miala siły zacząć myśleć o sobie - tak jak ONA;)

Bazylia Kochanie, jutro ważny dzień [emoji3]wyśpijcie się i działajcie [emoji110][emoji110][emoji110]
I opowiedz potem koniecznie co i jak[emoji3]
Moje dziecię dziś caly dzień zapierdzielało bez drzemki, wiec ja padam na twarz, i się boję że po kapieli to popatrzę kilka min w telefon i po prostu usnę...
Przytulicie sie i pójdziecie lulu[emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
No właśnie ten jej szok to dla mnie jest szok. A wiecie co jest w tym dziwne? Oni są bardzo wierzący. Zielonoświątkowcy. Na każdym kroku powtarza mi, ze trzeba wierzyć. Czuć Boga w sobie i wtedy łatwiej się żyje. Żyje się w zgodzie. Słowa i mysli maja moc. Czyny są ważne.. Nie można zle życzyć, nie można zle o innych mowic..takie tam. No zaprzecza sobie jak nic. No ale trudno. Ja jestem taka osoba, która się przejmuje i chce dla wszystkich dobrze. I teraz sie po swojemu modle, bym miala siły zacząć myśleć o sobie - tak jak ONA;)
Jedno słowo ciśnie się na usta:hipokryzja.
Ty myśl o Was❤️❤️❤️Tylko to się teraz lkczy😘

Do góry