reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziś 6dpt, nasza Bazylka się pomyliła i napisała 8... Boże tak płaczę, że aż mnie głowa boli [emoji24][emoji24][emoji24] że szczęścia oczywiście, po 7 latach się doczekałam!!! Też myślę że jeden został, ale cieszy mnie i jeden
Nie dziwię się wcale Twoim emocjom, już pisałam że ja bym trupem chyba padła jak bym taką betę zobaczyła [emoji23].
Płacz kochana, jak że szczęścia to można [emoji8]

reklama
Ja już po, punkcja w środę 💪 🥰 estradiol podskoczył do 3000, a progesteron aż 1,86 ng/ml, czyli chyba znów mogę się pożegnać ze świeżym transferem. Ciekawe z czego to wynika, że druga stymulacja i znowu za wysoki progesteron? Cieszę się, bo punkcję będzie robił mój doktor :)
Super 😊 to trzymamy kciuki za srode! Ja pewnie czwartek lub piątek 😉 kompletnie nie mam pojęcia czemu tak jest 🤔 Ale Tasza teraz miała progesteron 1,18 i transfer świeży udany 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry