reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

W ovum w Lublinie, lekarz dodatkowo zlecil usg jamy brzusznej oraz badania z krwi nadnerczy i hormon.
Mało jest niestety pozytywnych opinii o leczeniu niepłodności w tym pięknym mieście (mieszkałam tam 4 lata☺️). Większość osób jak czytam na grupie fb ucieka do Warszawy bo nie jest daleko. Nie wiem jaką masz sytuację, ale chociażby Twoje amh wskazuje na to, ze po prostu potrzebujesz dobrego lekarza który nie bedzie marnował Twojego czasu i pieniędzy, tylko naprawdę pomoże.

reklama
Rozmawiałam z mezem i lecimy do PL. Musimy wybrac recepte od Pasnika. Zrobie wszystkie badania i wrócę za miesiąc . Dziewczyny a powiedzcie czy warto robic ta histeroskopie? Bo tak sie zastanawiamy
Moim zdaniem warto, ja miała kilka polipow plus cała ścianę macicy polipowata, wszystko Odrazu usunęli

Dziękuję bardzo za kciuki ❤ 🥰 wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne 💪
Extra, myślałam o Tobie cały dzień, a nie miałam jak spojrzeć w telefon. Oby teraz dalej szło dobrze!

Rozmawiałam z mezem i lecimy do PL. Musimy wybrac recepte od Pasnika. Zrobie wszystkie badania i wrócę za miesiąc . Dziewczyny a powiedzcie czy warto robic ta histeroskopie? Bo tak sie zastanawiamy
Wiesz może tam coś jest w środku ? To dr od razu to usunie, „poprawi” ;)
Może też nic nie być jak jak u mnie, ale po niej udało się i jestem w ciąży ? Więc czy żałuje, że przyleciałam tylko na histeroskopie i za nią zapłaciłam ? Nieeeeee ;)

Oby u Ciebie też pomogło 🥰

reklama
Do góry