reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wierzę mocno i jestem z nimi serduszkiem [emoji173] muszą dać radę! Matka jest fajterką, więc mają to po mnie! [emoji123]
Ja dzwoniłam jak się nie mogłam doczekać na wiadomość. Udzieliła mi wszystkich informacji także jak Cię to uspokoi zadzwoń [emoji4]

@Hope1989 nie martw się i wierz w swoje zarodki ! Kto ma wierzyć jak nie matka? Są dzielne, mi pani embriolog mówiła że niektóre nawet w 7 dobie stają się blastkami [emoji6] a zresztą wszystkie wiemy, że wystarczy jeden właściwy [emoji8]

@Liliana87 kochane remonty [emoji3] mój już się chyba nastawił, że w tym remoncie mu fizycznie nie pomogę [emoji3] sprzątać będę, ale z wełną i z płytami będzie się sam mordował albo z moim tatą [emoji23] a jak ja zacznę wymyślać to już mu współczuję [emoji23]

@bazylia128 też bym pograła w Simsy. [emoji7]

reklama
Że 13.03 wpisuje 15,68 a 16.06 wpisuje 48,19 (może ciut pokręciłam z końcówkami) nooo i kurde wszędzie mi wychodzi 120% może ja coś źle robię ? 🤷🏼‍♀️
Już wiem, zamiast daty badania wpisalam dzień po transferze 🤪 dlatego za niska mi wyszła bo za duży odstęp czasowy. Dobrze sandra777. 12 zrobilas :*

Że 13.03 wpisuje 15,68 a 16.06 wpisuje 48,19 (może ciut pokręciłam z końcówkami) nooo i kurde wszędzie mi wychodzi 120% może ja coś źle robię ? 🤷🏼‍♀️
dobrze dobrze ja wpisywalam 40 zamiast 48 moja wina ;) sorka... @Waleczna36 nie rob jutro bo raz ze sie narazasz, dwa niepotrzebny stres i klucie i strata kaski a trzy ze bete sie powtarza co 24h. Ja bym zrobila w srode. Jesli bedzie przyrost to MASZ TO !!!!

dobrze dobrze ja wpisywalam 40 zamiast 48 moja wina ;) sorka... @Waleczna36 nie rob jutro bo raz ze sie narazasz, dwa niepotrzebny stres i klucie i strata kaski a trzy ze bete sie powtarza co 24h. Ja bym zrobila w srode. Jesli bedzie przyrost to MASZ TO !!!!
Kuuu...wwa to napisalam teraz ;) co 48 h

reklama
Screenshot_2020-03-16-15-49-21.png

Trochę poezji 😂

Do góry