motylek24
Fanka BB :)
O kurczaki, pięknieSłuchajcie beta dziś 10 dpt 59,2w poniedziałek był 7 dpt i była 5,2. Rośnie ❤
poryczlam się jak bóbr, mój też
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurczaki, pięknieSłuchajcie beta dziś 10 dpt 59,2w poniedziałek był 7 dpt i była 5,2. Rośnie ❤
![]()
Ja tez mialam test UMA, trwa z 5 min. Robia usg vag. nagrywają i licza skurcze. Ja mialam w normie, a przy nastepnym juz nie i wtedy dostalam wlew a atosibanu.Dziewczynki jak znów mam trochę niemądre pytanie ale trudno, wy wiecie wszystkoTa moja luteina w jakiś sposób nie wycieka ... tzn ona się łączy z tym śluzem płodnym którego mam meeeeewga dużo i zastanawiam się czy przed włożeniem nowej dawki tamta poprzednia powinnam usunąć czy zostawić bo ona się cały czas wchłania ? Używam żelu i łatwiej się aplikuje ale i tak mam wrażenie ze tan w środku nie dość ze jest pulchne wszystko to jeszcze te suche tabletki ... będę wdzięczna za odpowiedz bo do tego ze będę odczuwać wieczny dyskomfort już się przyzwyczaiłam
No i ponawiam pytanie czy któraś z was miała test UMA przed transferem ?
Słuchajcie beta dziś 10 dpt 59,2 [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] w poniedziałek był 7 dpt i była 5,2. Rośnie [emoji3590][emoji7][emoji3059][emoji2957][emoji2957][emoji2957] poryczlam się jak bóbr, mój też [emoji23][emoji23][emoji23]
Prawda ja też nie widziałam tak niskiej bety w 7 dpt. Ruszyła z kopyta i tak powinno być.Wow no cudownie, chyba pierwszy raz tu widzę taki przypadek, że beta 5,2 w 7dpt i tak pięknie ruszyłagratulacje, super! Rośnijcie zdrowo ♥
To cudowna wiadomośćSłuchajcie beta dziś 10 dpt 59,2w poniedziałek był 7 dpt i była 5,2. Rośnie
![]()
Super gratulacjeSłuchajcie beta dziś 10 dpt 59,2w poniedziałek był 7 dpt i była 5,2. Rośnie
![]()
Cudownie [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Słuchajcie beta dziś 10 dpt 59,2 [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059] w poniedziałek był 7 dpt i była 5,2. Rośnie [emoji3590][emoji7][emoji3059][emoji2957][emoji2957][emoji2957] poryczlam się jak bóbr, mój też [emoji23][emoji23][emoji23]
Kochana ja mialam robiony ten test. Nie pamiętam juz jaka jest norma ale mi wyszlo za duzo tych skurczów. I przez kolejne chyba 3 transfery mialam podawany atosiban. Ale to byl dla mnie dodatkowy stres i przy ostatnim podejsciu już nie bralam atosibanu i ciąża jest❤Dziewczynki jak znów mam trochę niemądre pytanie ale trudno, wy wiecie wszystko ❤❤ Ta moja luteina w jakiś sposób nie wycieka ... tzn ona się łączy z tym śluzem płodnym którego mam meeeeewga dużo i zastanawiam się czy przed włożeniem nowej dawki tamta poprzednia powinnam usunąć czy zostawić bo ona się cały czas wchłania ? Używam żelu i łatwiej się aplikuje ale i tak mam wrażenie ze tan w środku nie dość ze jest pulchne wszystko to jeszcze te suche tabletki ... będę wdzięczna za odpowiedz bo do tego ze będę odczuwać wieczny dyskomfort już się przyzwyczaiłam ❤❤ No i ponawiam pytanie czy któraś z was miała test UMA przed transferem ?
No i pięknieSłuchajcie beta dziś 10 dpt 59,2w poniedziałek był 7 dpt i była 5,2. Rośnie ❤
![]()