Pójdźka
Fanka BB :)
Plastry emla sa bez recepty.Musisz zadzwonić i poprosić o receptę. To się nakłada 30 min przed zakluciem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Plastry emla sa bez recepty.Musisz zadzwonić i poprosić o receptę. To się nakłada 30 min przed zakluciem.
Plastry emla sa bez recepty.
Ja już sama nie wiem kto powinien te maseczki nosić [emoji848]. WHO co chwilę zmienia zdanie to co mają zwykli ludzie myśleć. Ja już nic nie rozumiem.Tylko, że bajer polega na tym, że maseczki powinni nosić chorzy, a nie zdrowi. A rękawiczki zabezpieczają dłonie przed wirusami i innymi dziadostwami. Z tego co wiem powinny być rękawiczki przed sklepami, ale czy są nie gwarantuje. Zresztą bezpieczniej w swoich.
Popieram [emoji846]. Ludzie myślą, że maseczki powinny być tylko dla chorych bo tak nam rząd od początku wmawiał. W Czechach już dawno wprowadzili obowiązek noszenia maseczek. A u nas brakuje to i jak nam maja nakazać. DziadostwoMaseczki powinni nosić wszyscy którzy wychodzą z domu i to widać na przykładzie krajów azjatyckich gdzie ilość chorych i zmarłych jest mniejsza niż w Europie która chodzi bez masek. Niestety w Europie masek brakuje dlatego jest takie podejście że lepiej ich nie nosić niż kilka razy nosić ta sama jednorazowa.
Ja uważam że gdyby każdy na dom miał 4 maski na tydzień a bez nich nie mozna by wychodzić to każdy logicznej planował by wyjścia i bez potrzeby nie chodził po sklepach. A tak jest wrażenie że wszyscy dookoła nie są zakazeni bo masek nie noszą.
Ja wiem że to co mówię jest kontrowersyjna i sprzeczne z zaleceniami rządowymi. Każdy ma prawo do własnego zdania. To nie ma być zalążek do kłótni. To moje zdanie.
Eeejjjj, jesteśmy dobrej myśli, pamiętaj o tym, nie łamiemy się [emoji3590]. Myśl pozytywnie, poukladajj puzzle, pograj w Mahjonga albo poczytaj książkę [emoji3590]. No stress[emoji8]Dziewczynki bardzo wam dziekuje za wsparcie, nie umiem się odnaleźć w tej sytuacji. Przez hormony jestem jakaś rozchwiana, chyba użalam się nad sobą. Mam gonitwę myśli. Chyba jutro z rana pojade gdzies do lasu i zbiorę swoje mysli, wycisze się, może pomodlę... od męża tez muszę odpocząć bo otatnie dni nie mogę z nim wytrzymać.
Popieram [emoji846]. Ludzie myślą, że maseczki powinny być tylko dla chorych bo tak nam rząd od początku wmawiał. W Czechach już dawno wprowadzili obowiązek noszenia maseczek. A u nas brakuje to i jak nam maja nakazać. Dziadostwo
Tak teraz trzeba zrobic wszystkoMega że kropek okazał się KropkąJestem pewna, że zrobicie wszystko, żeby się udało!!!❤❤❤ Będę bardzo, bardzo mocno trzymać kciuki żeby marzenie się teraz spełniło!!!
![]()
A gdzie udalo ci sie zamowic te maseczki?Tak. Działa tylko 24h.
@Ananasowa93, jedz śniadanie Kobito normalnie!
Maseczki powinni nosić chorzy. Te zwykle nie zabezpieczą nas przed wirusem. Tylko te ffp3 o których pisała @nieagatka. Ja noszę, choć bardziej właśnie z przeświadczeniem, że ewentualnie chronię innych i czekam aż przyjdą moje ffpt3![]()