reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

U nas jest akcja od wczoraj szukaja Pani Kazi - moja sasiadka... Wczoraj wyszla z domu i nie wrocila ma 85 lat ;( Mieszka z mezem ktory juz od dawna cierpi na jakies schorzenia psychiczne - on do niej mowi tatus!!! JA z Tolką na rekach a tu mi od furtke przychodzi straz i sie wypytuje, balam sie ze wejda do domu - jakbym ja miala ukrywac ;( Podobno przemoc domowa sie bardzo szerzy - a to dopiero poczatek, tylko dzieci szkoda w tym wszystkim ;(
Tak. Słuchałam dzis wypowiedzi psychologa, niestety wiele ludzi nie radzi sobie ze stresem i flustracja spowodowana "zamknięciem " w domu. Do tego dochodzi stres związany z możliwością utraty pracy i niepewną przyszłością... I kłótnie murowane.

reklama
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było ale dziś chciałam Wam życzyć miłej i słonecznej niedzieli [emoji5]
Pytacie co u mnie, hmm czekam na czwartkowa wizytę i się okaże tak naprawdę.
Beta rośnie ale w swoim tempie czyli powoli ale w górę.
Ogólnie samopoczucie w miarę, czasem mam bóle ale daje rade. Najważniejsze że nie planie.
Dziś zrobiłam sobie test, sama nie wiem czemu może żeby poprawić sobie humorek [emoji6] a co tam.

Buziaki dla wszystkich co nadal myślą i wspieraja mnie trzymając mocne kciuki, dziękuję że jesteście [emoji8][emoji8][emoji8]
Odezwij się czasem[emoji3]

Lukasz mi znalazl zdjecia mojej niuni jak byla malutka ❤ ❤ ❤ ❤ ❤:laugh2::laugh2::laugh2: Mowi ze jest do mnie podobna...
Ooo jaka słodka😍😍😍
A tu moj shogunek ze mna 12 lat temu IMG-20180812-WA0137.jpg

Lukasz mi znalazl zdjecia mojej niuni jak byla malutka ❤ ❤ ❤ ❤ ❤:laugh2::laugh2::laugh2: Mowi ze jest do mnie podobna...
Oooo matko, przesłodka!!! ♥
U nas wczoraj minął dokładnie rok odkąd adoptowalismy Pyze i przyszło nam to zdj jako przypomnienie 😅
To jedne z jej pierwszych dni u nas i pierwszy spacerek. Przez 3 dni nie potrafiła chodzić na smyczy i po trawie, po prostu trzęsła się i tam gdzie się ja postawiło tam stała 😯 tyle przeszliśmy... Ale kochamy ją jak dziecko, ja nieraz jak pomyślę, że coś by się jej mogło stać to bym tego nie przeżyła. I choć inni widzą w niej zaleknionego, dziwnego pieska, to dla nas jest wymarzona i idealna ♥

Załączniki

• received_232049094636969.jpeg
    received_232049094636969.jpeg
    738,6 KB · Wyświetleń: 78
Oooo matko, przesłodka!!! ♥
U nas wczoraj minął dokładnie rok odkąd adoptowalismy Pyze i przyszło nam to zdj jako przypomnienie 😅
To jedne z jej pierwszych dni u nas i pierwszy spacerek. Przez 3 dni nie potrafiła chodzić na smyczy i po trawie, po prostu trzęsła się i tam gdzie się ja postawiło tam stała 😯 tyle przeszliśmy... Ale kochamy ją jak dziecko, ja nieraz jak pomyślę, że coś by się jej mogło stać to bym tego nie przeżyła. I choć inni widzą w niej zaleknionego, dziwnego pieska, to dla nas jest wymarzona i idealna ♥
Ojejku jaka ona słodka 😍😍😍
Ja tez sobie nie wyobrażam jak moj shogunek bedzie musiał odejść. Niewiem jak ja sobie z tym poradzę. To jest wlasnie nie sprawiedliwe ze psy żyją tak krotko a kuzwa żółwie po 100 lat i więcej 😞

Dzięki że pytasz😘U mnie teraz 10tc, i wielkie wyczekiwanie na czwartek, bo wreszcie mam wizytę i dowiem się czy u Kropka jest ok. Czuję się dobrze, więc wiadomo, głowa pracuje. Tym bardziej, że to cały czas jest taki wrażliwy czas kiedy coś jeszcze może się spieprzyć. Oby było dobrze😊
Wszystko będzie ok 🥰🥰🥰🤰🤰🤰już 10 tydzień szok😊😊😊 gonię cię 😘😘😘

reklama
Do góry