reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tu dzisiaj wiał huragan i bałam się że mnie wywieje [emoji3] więc siedziałam cicho w okopie. Dla mnie to też najpiękniejszy prezent jaki sobie mogłam wymarzyc bo moje są jutro i na urodziny dostałam serduszko maluszka.
To ja się pospieszę, bo jutro sama z nlodym siedzę więc z czasem może być krucho.
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN!!! 🎈🎉🎊🎁🎂🍼No teraz to już konkretnie życzę Ci mega nudnej ciąży i szczęśliwego powitania na świecie obcego lub obcej😊 za już chyba mniej niż 8 miesięcy!!! 😍I samych spokojnych dni😊

Oby się wszystko spełniło [emoji3][emoji3]
To ja się pospieszę, bo jutro sama z nlodym siedzę więc z czasem może być krucho.
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZIN!!! [emoji324][emoji322][emoji323][emoji320][emoji512][emoji480]No teraz to już konkretnie życzę Ci mega nudnej ciąży i szczęśliwego powitania na świecie obcego lub obcej[emoji4] za już chyba mniej niż 8 miesięcy!!! [emoji7]I samych spokojnych dni[emoji4]

Tu dzisiaj wiał huragan i bałam się że mnie wywieje [emoji3] więc siedziałam cicho w okopie. Dla mnie to też najpiękniejszy prezent jaki sobie mogłam wymarzyc bo moje są jutro i na urodziny dostałam serduszko maluszka.
To piękny prezent😍😍😍💓💓💓
Najpiękniejszy jaki mogłabym wymarzyć dla siebie💓💓💓
Co do huraganu - to chyba zefirek był... Bez przesady😁😁😁😁
Proszę mnie tu Obywatelko meldować i wiatrami się nie przejmować!

Składam obietnice że będę [emoji3] na przyszłość obiecuje poprawę [emoji3]
To piękny prezent[emoji7][emoji7][emoji7][emoji176][emoji176][emoji176]
Najpiękniejszy jaki mogłabym wymarzyć dla siebie[emoji176][emoji176][emoji176]
Co do huraganu - to chyba zefirek był... Bez przesady[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ja i tak siedzę w napięciu. Ale karte ciazy jak dostalam do ręki to myslam ze chyba mi zaraz ja zabiora bo to nie moze byc prawda.
Coś wiem😉Ale kiedyś ten moment uwierzenia nadejdzie, że to NAPRAWDĘ ❤️się spełniło to najwieksze marzenie😍. Pewnie nie tak szybko, ale w końcu na pewno😊Najpóźniej jak zobaczymy tę różową pupcię😊a może uda się trochę wcześniej 😉

To piękny prezent😍😍😍💓💓💓
Najpiękniejszy jaki mogłabym wymarzyć dla siebie💓💓💓
Co do huraganu - to chyba zefirek był... Bez przesady😁😁😁😁
Zefirku, ja spadam do krainy snów😘Wiec jakbym coś nie doczytała jutro czy coś, to pamiętaj, ze co złego to nie ja😂
Miłych snów Laseczki!!! 😘

Hej😘😘
Ja sobie pracuje zdalnie w domku. Na razie nie wybieram się do pracy... Korzystam z przywilejów pracy w domu i robię wszystko w swoim tempie, żeby się nie przemęczac 😁. W czwartek po 7 rano mam badania krew betę i progesteron i pierwsze w życiu badanie USG i zobaczę może tą małą wiewiórke 😍😍😍❤️❤️ trochę się denerwuje czy wszystko ok, wiadomo. No ale co mi zostało, trzeba myśleć pozytywnie 😊. Boli mnie podbrzusze i krzyż, dziś mnie ze mdliło po śniadaniu więc chyba ok.
A jak ty sobie radzisz ze swoim i w pracy?
Z moim Kochanym Małżem to za dobrze było. Pysi - Mysi, karteczki-sreczki, śniadanka... To dzisiaj kosa🤣🤣🤣, by nudno nie było.
A w pracy spoko. Nawet bardzo. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie ten strach zdrowie z tyłu głowy. Ale. Dam rade💪💪💪
To kciukasy za czwartek ✊✊✊
I nie zapomnij napisać😘

reklama
To najlepszy chyba prezent na urodzinki dostałaś ♥️♥️♥️😍😍 Niech maluszek zdrowo rośnie ✊✊✊✊

Do góry