Nie. Jak urodzę to będę mieć na pewnoMasz sol fizjologiczna?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Jak urodzę to będę mieć na pewnoMasz sol fizjologiczna?
Jak stal zamknięty, ładnie pachnie i dobrze smakuje to się nie przejmuj, to tylko tydzień różnicy, co innego gdyby nieświeżo pachniał lub był wcześniej otwarty. Tak mi się wydajeKurczę ale wtopa
Zrobiłam całą muchę sałatki jarzynowej dodałam majonez który otworzyłam zaraz przed dodaniem pachniał normalnie A teraz patrzę a on ma datę do 3.04
Kurczę i co teraz wyrzucać wszystko. On nie stał otwarty. Nie śmierdzial.
E, nie jest tak źle z tymi minkamiWolę nie widzieć niektórych minek [emoji1787][emoji1787][emoji1787] tzn. reakcji innych.. Tak przy najmniej widzę tylko polubienia haha
Ja tezAle jestem agentka, wiecie że ja cały czas korzystam z forum bo nie widzialam że jest aplikacja heheh
Teraz sobie zainstalowałam i jest całkiem całkiem wszystko łatwiej się czyta![]()
Ale piekneMoje dzisiejsze wypociny....jeszcze zalać galareta i gotowe
Wesołych i Spokojnych świąt dziewczyny!!
☀
![]()
Wczoraj już odpadłam, bo zadzwoniła przyjaciolka i gadałyśmy do 3 w nocy@Camilleka smiejsze sie zmojej dwujki? Taaa w moim styluczy z moich swiat na wypasie
Za to na stole mam bialy obrus i pelną zamrazarke. Z lodowki staramy sie wyjadac wszystko to co ma najnizsza date przydatnosci... Jak otworzymy parowy to caly dzien jemy parowy
Normalnie czuje sie jak w tym filmie dzien swistaka i podobny to powszechne odczucia ;( Dla mnie swieta bez najblizszych to nie swieta...Pewnie byloby innaczej i bardziej bym sie starala jak by bylo dziecko. Twoj maz dalej pracuje zdalnie? Moj dalej pracuje i jak narazie odpukac nie ma mniej pracy...