bazylia128
Fanka BB :)
Na podwyższone komorki nk masz metypred wiec okNie. Jedyne co wyszło nieprawidłowe to żylaki powrózka nasiennego u męża (w lipcu zostały usunięte), u mnie komórki nk 12%, reszta ok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na podwyższone komorki nk masz metypred wiec okNie. Jedyne co wyszło nieprawidłowe to żylaki powrózka nasiennego u męża (w lipcu zostały usunięte), u mnie komórki nk 12%, reszta ok.
Ja tak mam od 25 marca. Ale nie sprawdzałam czy nowa instalacja zadziała.
Ja też mam na przedniej ścianie i w 90% czuje ruchy po bokachI wzajemnieja odczuwam ruchy nadal bardzo delikatnie, ok 2 razy w ciągu dnia, na połówkowym lekarz, który robił mi USG powiedział, że mam łożysko na przedniej ścianie i to może amortyzować odczuwanie ruchów i jeszcze z 2 tyg na takie wyraźne mogę poczekać. Mąż już poczuł takie delikatne ale może z 2 razy przez brzuch.
Trzymajcie się w zdrowiu![]()
Jakie piękneMoje dzisiejsze wypociny....jeszcze zalać galareta i gotowe
Wesołych i Spokojnych świąt dziewczyny!!
☀
![]()
To super, czyli Ci się przesunęło z przodującego na przednią ścianę? To dobra wiadomośćJa też mam na przedniej ścianie i w 90% czuje ruchy po bokachale ja mam mały brzuch i w szpitalu od razu mi mówili, że będę czuła ruchy szybko. Nawet łożysko na przedniej ścianie nie przeszkadza
![]()
Niedługo zacznie Ci się kickboxingale to piękne uczucie, nawet jak coś boli
![]()
Dobra lecę dalej działać![]()
Właśnie dlatego ja nie instalowalam bo pisala o tym @Artemida90. Nie pamiętam zresztą hasła, za dużo roboty [emoji1787]Odinstalowalam I zainstalowalam od nowa. Powiadomienia są ale aplikacja całkiem się zmieniła wygląda inaczej i nic nie umiem tu znaleźć.
Nisko jest cały czas, ale delikatnie jest wyżej. Już nie nie „drażni” ujścia szyjkiTo super, czyli Ci się przesunęło z przodującego na przednią ścianę? To dobra wiadomość
Ja dziś upiekłam placka i zrobiłam sałatkę, a żurek dostałam pod drzwi od mamyteraz odkurzam i biorę się za mycie podłóg.
Udanej reszty soboty dziewczyny![]()
Właśnie dlatego ja nie instalowalam bo pisala o tym @Artemida90. Nie pamiętam zresztą hasła, za dużo roboty [emoji1787]