reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ogolnie to jeszcze napisze ze jak sie balam ze zgorzknieje to chyba jednak mnie dopadlo ;) Nie ma potrzeby, pieczenia. gotowania, biegania, pilnowania czasu, zeby wszytko bylo dopieszcone, zebym o czyms nie zapomniala ;) wole ten czas spedzic na swoj sposob. z Łukaszem tez nie rozmawia juz na ten temat i on ze mna tez nie ;) Zmeczylo nas to strasznie... Ale mimo wszystko bardzo lubimy ze soba spedzac czas i jak zwykle sie smiejemy ;) Czasmi rzuci mi spojrzenie na co ja mrzuce jeszce gorszym typu: NIE ROB TEGO ;) Wszystko prawie na swieta albo rozmorzilismy albo kupilsmy i chyba wole wesprzectaka nasza Zoche albo miejscowa piekarnie nic robic cos samemu...Pirewsze nasze swieta spedzone we dwojke - i to sa tylkodwa dni a jednak pozniej wieksze czy mniejsze sprawy daja o sobie znac... Mimo wszystko zycze Wam wesolych swiąt 😘 😘 😘 😘
Chyba rozumie co myślałaś pisząc, ze bałaś się ze zgorzkniejesz i Cię dopadło. Może to i tak nie tak zle, trochę odpuścisz, wyluzujesz, a w końcu jeszcze nigdy tak mie było, żeby nie było. Jakoś to będzie. Nie szkodzi ze wszystko zamrożone, kupione, ważne żeby Wam to odpowiadało. Musisz przede wszystkim zadowolić siebie i sama się czuć dobrze ❤️

@nieagatka obiecane zdjęcie dla ciebie [emoji8]. Udawaj że nie widzisz bananów [emoji12]
1586689431203.jpeg

@nieagatka obiecane zdjęcie dla ciebie [emoji8]. Udawaj że nie widzisz bananów [emoji12]Zobacz załącznik 1105317
Ale pycha, ja w końcu nic nie upiekłam 😂😂😂, ale może coś zrobię wieczorem, bo za godzinę mamy wideokonferencje z rodzina, a w dodatku pokłóciłam się z mezem i nie odzywam się 😠 do mendy, a muszę udawać przed kamera ze jest ok 😏

A my właśnie sobie tańczyliśmy na tarasie do „ti amo” bo tak nas wzięło na male tance - taka piękna pogoda, ze muszę się poczuć trochę na wolności 🥰 i szczerze mówiąc to nie chce jeszcze otwierać wina, poczekam do obiadu 🤪🤪🤪 wiec robię wszystko żeby zająć czas 😂 i gdyby nie to, ze niedziela wielkanocna to bym ogródek przekopała...jakbyśmy nie mieli sąsiadów wokoło to pewnie bym to zrobiła ale mąż mi schował łopatę żeby mnie nie kusiło 😎

Ale pycha, ja w końcu nic nie upiekłam [emoji23][emoji23][emoji23], ale może coś zrobię wieczorem, bo za godzinę mamy wideokonferencje z rodzina, a w dodatku pokłóciłam się z mezem i nie odzywam się [emoji34] do mendy, a muszę udawać przed kamera ze jest ok [emoji57]
Ach te święta [emoji23][emoji23][emoji23]. U każdego tyle emocji aż kipi[emoji23]. Udanej pogadanki z rodzinką [emoji3590]

reklama
A my właśnie sobie tańczyliśmy na tarasie do „ti amo” bo tak nas wzięło na male tance - taka piękna pogoda, ze muszę się poczuć trochę na wolności [emoji3059] i szczerze mówiąc to nie chce jeszcze otwierać wina, poczekam do obiadu [emoji2957][emoji2957][emoji2957] wiec robię wszystko żeby zająć czas [emoji23] i gdyby nie to, ze niedziela wielkanocna to bym ogródek przekopała...jakbyśmy nie mieli sąsiadów wokoło to pewnie bym to zrobiła ale mąż mi schował łopatę żeby mnie nie kusiło [emoji41]
Kuwa, jak ja cię rozumiem [emoji23]. Dla mnie szpadel to też zaje...biście atrakcyjna rzecz[emoji7][emoji23][emoji12]. Już 3 filmy obejrzeliśmy a do wieczora daaaaleko, co tu robić [emoji1745]

Do góry