Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kot jak kot ale jeziora szczerze Fredzioszko zazdroszczę .Ale przystojniak![]()
Ja przy pierwszych dwóch nie bralam a przy trzecim wzielam wolne po, ale tylko chyba dwa dni bo potem wypadł weekend. Pierwsze 3 dni bylam na relanium, które działało na mnie baardzzooo dlatego po pierwszych transferach i zasypianiu w pracy wiedziałam,że przy 3 razie nie ogarnę. I to był dobry pomysł zostać w domu. Zależy jaki masz charakter pracy, jeśli praca bez stresu i wysiłku to ok, jeśli jakies nerwy to najlepiej ich unikać. Trzymam kciuki i powodzenia !!!
Jak jutro pójdę to fotę cyknę, bo dziś deszcz popsuł plany i dzisiejy dzień spędzę w domu z książką.Kot jak kot ale jeziora szczerze Fredzioszko zazdroszczę .
O kurczę, jaki ślicznyŚliczny ❤ Mój syn pozdrawia Twojego syna![]()
Fajnie ze wracasz do walki!Zgadzam się z kolezanka, ja akurat mam stresująca pracę i oczywiście dźwiganie więc brałam. Obecnie jestem na L4 i będę się przygotywyeac do kolejnej stymulacji i transferu.
Pozdrawiam i trzymam kciuki
Fajnie ze wracasz do walki! ❤![]()