@Camilleka co się tak cieszysz cały czas łajzo moja. Ciągle dostaję powiadomienia że się pysiulkę cieszysz
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Camilleka co się tak cieszysz cały czas łajzo moja. Ciągle dostaję powiadomienia że się pysiulkę cieszysz
![]()
Wiesz jakie miałam poporodowe? Nie chcesz wiedziećJa nie, ale widzę,że bardzo poleca te poporodowe.
Idz juz zrobic swoje, jutro będziesz spełzała jak żmija
Moj po Profertilu ma takiego powera, ze już mu chyba obojętne czy opalone całe czy do połowy, czy wcale![]()
nasza necia tylko cieszy buziaczka![]()
Ale ładneNa oko to zwyczajne, bawełniane, oddychające, że niby z dobrej jakości materiału. No zobaczymy![]()
Jest niemozliwa!!!!
Miałam zrobić podobnieAle ładneja ostatnio kupilam hurtowo same biale - zeby widziec czy nie bedzie jakiegos plamienia - Łukasza juz tez nauczylam - papier toaletowy tylko bialy bez wzorkow i wypustek
![]()
Tyle ze ja w przeciwieństwie do @fredka84 czekam na okres, to powiedziałam żeby już poszedł spać, a ja zaraz przyjdę![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()