Aaaa nie ciągnie Cie jajnik ? Ja tak miałam na początku ciąży![]()
Możliwe że tak, taki jakby pulsujący ból....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa nie ciągnie Cie jajnik ? Ja tak miałam na początku ciąży![]()
Po no-spaTo tak jak u mnie, prawa strona od 1,5h i leżę grzecznie w łóżku i zastanawiam się kiedy mi przejdzie.
Mój to ostatnio o urodzinach zapomniał ... 2 dni z nim nie rozmawiałam![]()
Po no-spa![]()
dr Beta jest godny polecenia w UK podobno.. Gorzej że przyjmuje w klinice która akurat słabo wypadła jak ja u nich byłam bo lekarz nic w USG nie widziałKochana może umow sie do polskiego ginekologa. Bedziesz spokojniejsza. Jak bedzie wszystko ok to ja odrazu jak przyjadę do uk szukam polskiego ginekologa. Nie ufam anglikom
Serio usg w GP bd Ci robić? Zawsze jest rozmowa z położna, później pobierają tylko krew i mocz oddajesz, a pierwszy scan jest w 12tc dopieroNo ja właśnie też im nie ufam.. W poniedziałek mam rozmowę telefoniczną z położną a w piątek już USG niby mają mi zrobić w GP i badania jakieś.. Więc nie wiem czy wstrzymać się do tego czasu i zobaczyć co mi powiedzą i później jeszcze w następny poniedziałek w klinice czy działać na własną rękę...
Ten lek jest bezpiecznyJa sie boje brać jakichkolwiek tabletek.. Wogole jestem taka przewrażliwiona ze szok, boje się cokolwiek robić żeby tylko wszystko było dobrze i żeby kropus został że mną...
Czynniki męski, nawet po Tese komórki nie chcą się zapłodnić.Dawca nie ma byc twoj maz?
Serio usg w GP bd Ci robić? Zawsze jest rozmowa z położna, później pobierają tylko krew i mocz oddajesz, a pierwszy scan jest w 12tc dopiero
Ten lek jest bezpieczny