Ananasowa93
Fanka BB :)
Estradiol troszkę niski pewnie dołożą ci estrofem a progesteron pięknyOdebrałam wyniki, estriadol 138 pg/ml a progesteron. 0.4 ng/ml jak interpretować?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Estradiol troszkę niski pewnie dołożą ci estrofem a progesteron pięknyOdebrałam wyniki, estriadol 138 pg/ml a progesteron. 0.4 ng/ml jak interpretować?
Badanie mialam po godzinie od ostatniej dawki estrofem'u biorę go 3 razy dziennie 8-14-22... Eh... Mam nadzieję że transfer się odbędzieEstradiol troszkę niski pewnie dołożą ci estrofem a progesteron piękny![]()
Dr Starosł. Ja ją znam bo wcześniej bywaliśmy w Novum,ale na transfer weznę dr L.Ja w poprzednim cyklu miałam punkcję w tym miałam mieć kriotransfer ale niestety mam odłożony na październik bo mi pęcherzyki nie urosły w tym cyklu bo podchodziłam na naturalnym. A u kogo masz 1 wizytę?
Dopochwowo czy doustnie ?Badanie mialam po godzinie od ostatniej dawki estrofem'u biorę go 3 razy dziennie 8-14-22... Eh... Mam nadzieję że transfer się odbędzie![]()
Dr Starosł. Ja ją znam bo wcześniej bywaliśmy w Novum,ale na transfer weznę dr L.
Ooo tego nie doczytałam [emoji20]
Ja się strasznie boje ze nie będzie co transferować. Dziś moj 2 dniowy mrozaczek ma być rozmrożony. Musi przetrwać do wtorku.
Strasznie się boje ze zadzwonią że się zatrzymał albo nie rozmrozil [emoji24][emoji24]
DoustnieDopochwowo czy doustnie ?
Ja wprawdzie dopiero zaczynam swoje leczenie w Novum i bylismy na pierwszej wizycie dopiero i jestem ogólnie zestresowana na maxa, że cisnienie miałam w kosmos. Czy jak już masz wszystkie badania zrobione, łącznie z morfologią to jeszcze w nvum jest internista, który Cię bada i daje "zezwolenie" na punkcję itd. czy to ginekolog decyduje? I jak jest z z punkcją, tzn. usypiają przez zastrzyk? Długo to trwa?@Cas86 ja się leczę w Novum jak coś chcesz wiedzieć to może pomogę[emoji4]
To zacznij stosować dopochwowo. Jest dużo lepsze wchłanianie. Ja mam zawsze zalecana dopochwowo i tak jak widzę na forum większość dziewczyn. Szybko ci podskoczą wynikiDoustnie
Ale jest dużo za niski??To zacznij stosować dopochwowo. Jest dużo lepsze wchłanianie. Ja mam zawsze zalecana dopochwowo i tak jak widzę na forum większość dziewczyn. Szybko ci podskoczą wyniki![]()