KarolinaJ79
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniałe!! CudownieDziewczyny u mnie wspaniale ❤
Dzidziuś machał rączkami do mnie☺
Cudowna fasolka
Wszystko tak jak być powinno
To teraz prenatalne![]()
Priv napisałamWitam Was,
Nie wiem, czy mogę na ty forum pisać o lekach, ale wydaje mi się najbardziej odpowiednie. Mam do oddania leki z aktualnymi datami przydatności. Jeśli któraś by była zainteresowana to zapraszam - odbiór osobisty - jestem z Poznania.
Lista leków:
Fraxiparine 0,3ml - 3 pudełka
Encorton - 3 pudełka
Luteina dopochwowa - 8 pudełek
Divigel - 1 pudełko
Soft- Zellin - 1 pudełko
Ja mam jeszcze estrofem a mam 9.3 tydz a encorton mi Paśnik napisał ze do końca 12 tygodnia mam brać kurczę każdy mówi inaczej ehhhDziewczyny napiszcie mi jak schodziłyście z estrofemu i encortonu? Ona każe mi już powoli schodzić z estrofemu, co 2 dni zmniejszać o jedną tabletkę, a z encortonu dopiero za 2 tygodnie. Aktualnie u mnie 8t3d, a mój dr jak na złość na urlopie, żałuję, że nie dopytałam się go o to wczesniej
Cudownie a który to tydzień ????Dziewczyny u mnie wspaniale ❤
Dzidziuś machał rączkami do mnie☺
Cudowna fasolka
Wszystko tak jak być powinno
To teraz prenatalne![]()
Witaj, ja też przygotowuję się do pierwszego in vitro. Na początku października mam zacząć stymulacje, potem punkcja i transfer - taki jest planHej dziewczyny. Od jakiegoś czasu was obserwuje ponieważ również bede przechodzić przez ta drogę. Dzisiaj pierwsza wizyta. Jestem po 4 nie udanych IUI. Super ze niektóre z was juz maja swoje wymarzone skarbymam nadzieję że niedługo i ja bede mogla się cieszyć z sukcesu. Mam krotki protokół. Pani doktor powiedziała że jak wszystko dobrze pójdzie to pierwszy transfer w pazdzierniku. Przeraża mnie ilość zastezykow. Czy one są bolące??? Biore na krew clexane i mega mnie szczypią. Oby te do in vitro byly łagodniejsze.