reklama
Facelle ja go robiłam 4dpt i po czasie pokazał mi kreskę. Albo wychwycił pregnyl jeszcze, albo serio są bardzo czułe, aż za bardzo. Bo 5dpt inny test - droższy nic nie pokazał.Ja taki kupiłam hihihi chyba też za 6 zł
Załączniki
Teraz o 4:00 bo nie mogłam spac@kate_p7 jutro z rana zrobię jeszcze jednego sikańca z innej firmy, taki Pink. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A Ty kiedy zrobiłaś test? Dziś rano?
Edit : leć na bete tak jak pisałam :-)
Ehh z tymi testami to chyba różnie bywa. Tak jak mówiłam jutro zrobię test z rana z innej firmy.Facelle ja go robiłam 4dpt i po czasie pokazał mi kreskę. Albo wychwycił pregnyl jeszcze, albo serio są bardzo czułe, aż za bardzo. Bo 5dpt inny test - droższy nic nie pokazał.
Trzymam kciuki.Teraz o 4:00 bo nie mogłam spaca czyms zająć głowę trzeba. Ja pojechałam z rana na betę. To zobaczymy czy fałszywy ;-P
Edit : leć na bete tak jak pisałam :-)
motylek24
Fanka BB :)
Hehe trafiony zatopionyJa wczoraj sobie kupiłam taki za 6zl najtańszy i teraz się zastanawiam czy to nie pomyłka. Bo one ponoć wrażliwe na wszystko są. U mnie tez 2 kreski.

Ty miałaś 5.1.2 ja miałam młodsze bo 4.1.1 jeszcze nie wychodziły z otoczki wiec u Ciebie już mogą wychodzic testy. Bo ja przy synu w 6dpt miałam betę 46 jemu tez się spieszyło :-)Trzymam kciuki.
Jaki tekst! Jesteś najlepsza bueheheHehe trafiony zatopiony![]()
reklama
SuperBlada ale jest.
15.12 mam zrobić betę, ale chyba zrobię jeszcze wcześniej. Mam plan jechać 12.12. Co tu robić?!![]()
Podziel się: