reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No niestety nie,bo nie ma reguly ,ktora zapewnia blizniaki badz nie.Ale mysle ,ze jest sie z czego juz cieszyc,zakoczylas i to juz jest wielki krok do przodu,a blizniaki sa cudowne...wiesz,ze zyjesz[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Zwlaszcza jak sie ma do tego jakies dziecko niezbyt dorosle.[emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]
Mam w bliskim otoczeniu rodzine, ktorej sie urodzily bliznieta niecale 2 lata po pierwszej corce. Wesolo maja [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Ostatnia edycja:
No to kochane moje kobietki, mam sliczna zdrowa corke Julke 🥰
Szyjka badana dodadkowo, poprosiłam dopochwowo 3.9 więc wcześniej musiał wkraść się jakiś błąd w mierzeniu, bo drugi lekarz potwierdził ta sama długość.
Odetchnelam z ulgą i z tej radości kupiłam pierwszy mebel do pokoju córeczki, biała komodę honedissa z Ikei 🙂
Jak super czyta się takie cudowne wieści!!! ❤️❤️❤️Gratuluję Kochana i dużo zdrowia dla Was i spokoju życzę 🥰

Zwlaszcza jak sie ma do tego jakies dziecko niezbyt dorosle.[emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]
Mam w bliskim otoczeniu rodzine, ktorej sie urodzily bliznieta niecale 2 lata po pierwszej corce. Wesolo maja [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Eee tam,my tez mamy.Kwestia poukladania sie i organizacji.Jak beda to beda😊😊😊ma sie te pare miesiecy na zaprzyjaznienie z tematem.🤗

Dobra dojechałam do domu :D

E jakieś leniuchy mi się trafiły...

W piątek jeden pęcherzyk 12 mm, reszta 10, dziś jeden 16 mm reszta 12. No co to za leniuchy to ja nie wiem.

@Evela.6 na wizytę mam przyjść w czwartek i sobotę :p Punkcja przesunięta na poniedziałek.

Kurcze teraz to mnie wybadają na wszystkie strony.

Dziewczyny moja doktor jeszcze nie spisala nas na straty! [emoji120]Powiedziała, że przyrost jest faktycznie niski ale beta rośnie więc ona nie możne mi odstawić jeszcze leków. W czwartek mam powtórzyć betę, jeśli rośnie to w poniedziałek mam iść na USG, jeśli maleje to mam odstawić leki. To jest jakiś rolokoster [emoji85] ja z natury spokojny, opanowany człowiek nie panuje nas emocjami! [emoji2962]
Ja ciągle w Was wierzę, niezmiennie od sytuacji ❤️

reklama
Dobra dojechałam do domu :D

E jakieś leniuchy mi się trafiły...

W piątek jeden pęcherzyk 12 mm, reszta 10, dziś jeden 16 mm reszta 12. No co to za leniuchy to ja nie wiem.

@Evela.6 na wizytę mam przyjść w czwartek i sobotę :p Punkcja przesunięta na poniedziałek.

Kurcze teraz to mnie wybadają na wszystkie strony.
Super 😍😍😍✊ najważniejsze że rosną ❤️

Do góry