reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja przy poerwszym transferze tez doszukiwalam sie objawow.A widzisz mnie cycki do tej pory nie bola.Takze kazda inaczej ma
Wiesz ja mam wszystko w jednym cyklu stymulacja punkcja i transfer wiec myśle ze ból to te wszystkie hormony 😬
Ja skończyłam doszukiwać sie objawow po 1 nieudanej iui... 🤨 ale pewnie za kilka dni zacznie sie lekki niepokój 😂 juz chyba siła wyższa

reklama
Będzie dobrze, zobaczysz ! Też się stresowałam a okazało się, ze zarodki zdrowe. Co więcej podobno w Invicta podają płeć :-) Głowa do góry !
tak dadza znac mojej klinice odnosnie plci ale przede mna to bedzie zatajone, bede wiesz widziec raport ale plec bedzie zamazana. dziekiuje oby bylo dobrze bo tyle pieniedzy , 2 stymulacje oby 2 chociaz buly zdrowe!

Wiesz ja mam wszystko w jednym cyklu stymulacja punkcja i transfer wiec myśle ze ból to te wszystkie hormony 😬
Ja skończyłam doszukiwać sie objawow po 1 nieudanej iui... 🤨 ale pewnie za kilka dni zacznie sie lekki niepokój 😂 juz chyba siła wyższa
Ja oba transfery tez mialam tak stymulacja punkcja teansfer.Mi leki wplywaly tylko na nerwy😉
Napewno pojawi sie niepokoj i strach bo to normalne.Kazda z nas czeka zeby okazali sie ze to ten transfer.

No właśnie jak ja sie naczytałam, że ktoś tam podchodził już 7 razy i nie może trafić na "ten" zarodek to mi się słabo robi bo dlaczego u mnie miałoby sie udać za pierwszym razem

No właśnie jak ja sie naczytałam, że ktoś tam podchodził już 7 razy i nie może trafić na "ten" zarodek to mi się słabo robi bo dlaczego u mnie miałoby sie udać za pierwszym razem
No ale sa i dziewczyny ktore mialy zloty traf za pierwszym razem.Wiec dlaczego nie mozesz tez do nich nalezec🤷‍♀️

reklama
Teraz nie jest dobry czas na decyzję. Teraz jest dobry czas na popłakanie i odpoczęcie od tematu. Pożyj po prostu. Bądź dla siebie dobra i rób wszystko, co sprawia Tobie przyjemność. Po takiej walce na to zasłużyłaś. Też to przeszłam po nieudanej inseminacji. Pół roku nie robiliśmy nic, nie omawialiśmy nic. A jak poczujesz, że jednak iskierka tli się nadal lub coś się w głowie kłębi to wróć do nas. Będzie łatwiej przez to przechodzić z kimś, kto mierzy się z podobnymi problemami. Ściskam.
Dziękuję kochana za wsparcie. Tak właśnie zrobię, choć pierwsze tygodnie będą ciężkie gdy bliscy będą pytać i jaki wynik😭staram się jak narazie nie zaczynać tematu. Po waszych słowach otuchy już mi się płakać Chce dziękuję wam bardzo❤️

Do góry