nieagatka
Fanka BB :)
Nie, u mnie sie nie bada. Dostajesz 6x100 i tyle.Hej dziewczyny mam pytanko czy po transferze sprawdzalyscie progesteron ??? Jeśli tak to co jaki czas jakie powinny być normy pomóżcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie, u mnie sie nie bada. Dostajesz 6x100 i tyle.Hej dziewczyny mam pytanko czy po transferze sprawdzalyscie progesteron ??? Jeśli tak to co jaki czas jakie powinny być normy pomóżcie
Zależy czy świeży transfer czy na cyklu sztucznym. Jakie dawki leków. Niektóre sprawdzają przed transferm a.inne 2.,.3 dni po.Hej dziewczyny mam pytanko czy po transferze sprawdzalyscie progesteron ??? Jeśli tak to co jaki czas jakie powinny być normy pomóżcie
To już niedługo :-)Bardzo chętnie kupię, jak w końcu zajdę w ciążę...
Serio? Bo ja specjalnie kupiłam bo ponoć to taka wygoda jest... no dobra zobaczymy. Ja sterylizowalam kiedyś w garnku takim i to niezbyt wygodne było. Tylko duzo do sterylizacji było. To teraz założyłam, ze jeszcze więcej będzie...U mnie to sie okazalo totalnie nie potrzebne,jeden z wielu bubli.
My tutaj jej wypasiony kupimy i wyślemy.Jak Ci będzie trzeba to ja Ci zajebisty do mikrofali kupie za 60zl [emoji8][emoji3526]
Krzywą glukozową co roku? Jprdl ja dziękuję , dla mnie to najgorsze badanie.Ja mam co roku kontrole robic
Ooo, fretki mają niezły charakterekHmm jedyne co pamiętam to rozowe wlosy [emoji16][emoji16][emoji16]
A co do zwierzst to jak pisalam - nie jestem fanem, a juz takie szczurzate to wogole niet, przykro mi [emoji1787]
Jedynie koty akceptuje, bo sa wredoty jak ja [emoji23][emoji23]
To może zbadaj przed transferm. W ten sam dzień lub dzień przed. Będziesz spokojnaSztuczny