reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy były tu takie niskie bety i powodzenie? Blastka z 5 doby (Novum) wyjęta na 24 h przed transferem dalej szła do przodu przed transferem była blastka wychodząca z otoczki
6 dpt 3
8dpt 12
11 dpt 69
Progesteron 25 mg/ml
Wiem że tylko czas pokaże......
Ale były tu z niskich ver dzieci ?

Dziewczyny czy były tu takie niskie bety i powodzenie? Blastka z 5 doby (Novum) wyjęta na 24 h przed transferem dalej szła do przodu przed transferem była blastka wychodząca z otoczki
6 dpt 3
8dpt 12
11 dpt 69
Progesteron 25 mg/ml
U mnie w klinice mówią ze jak jest pow 14 tzn ze coś się zaczyna dziać. A testowanie standardowo w 11 dpt wiec wychodzi na to ze u Ciebie jest ok😊

6 dpt 3
8dpt 12
11 dpt 69
Progesteron 25 mg/ml
Zgłaszam się, blasta 3AB , transfer na cyklu po stymulacji:
7 dpt beta 15
9 dpt - 24
11 dpt - 58
13 dpt - coś koło 180
16 dpt - 810
Od razu dodam że niskie bety nie wróżą dobrze, szansa jest, u mnie zakończyło się wspaniale. Teraz wszystko zależy od kolejnego oznaczenia, beta musi przyspieszyć.

6 dpt 3
8dpt 12
11 dpt 69
Progesteron 25 mg/ml
Ja miałam 3 dZien beta 19
6 dzień beta 15
10 dzień beta 47
Niestety ciąża biochemiczna 😔
Trzeba mieć nadzieję że będzie dobrze

6 dpt 3
8dpt 12
11 dpt 69
Progesteron 25 mg/ml
Była niedawno historia z niższymi betami... Dziewczyna pisała o koleżance, ale nie pamiętam nicka. Informowała nas o serduszku 😊

Dziewczyny pamiętacie kto tak często tu na grupie krwawil w ciąży chyba jakoś do połowy jak dobrze pamiętam? U mnie 2 tygodnie po krwotoku i nadal plamie na brązowo, wcześniej już prawie ustało, od wczoraj znow tak plamie. Wiem że to niby może się utrzymywać ale nie wiem jak długo... I czy jak plamienie ustąpi znów się pojawi to coś złego się dzieje ? Tylko na brązowo wiec nie świeże ale skąd to się bierze :crazy: Boje się wstawac tak mnie to stresuje
Ja miałam długo beżowy śluz ,czasami brązowy w międzyczasie z krwawieniami . Tylko ,że u mnie lekarz nie widział żadnej przyczyny 😏niby ...
Usłyszałam tylko,że tak się czasami kobiety mają ...
Zdarzało się ,że az coś czarnego ze mnie wylatywało . Ciągnęło może się to około 4 tyg. Na początku miałam cały czas i nie pomagało leżenie ,pozniej już bylo czysto ,pozwoliłam sobie pochodzić i krwawienie i dalej plamienia . U mnie to wszystko się działo przed 10 tyg ,bo wtedy jeszcze pod leczenie szpitalne podlegałam po transferze i miałam ten przywilej ,że jeszcze lekarz mnie oglądał. Jakoś po 15 tyg miałam jednorazowo cała bieliznę brudna ,ale położna mi powiedziała ,że to torbiel,która powstała z ciałka na jajniku mi pękła . Teraz mam 24 tydzień ,ale każdego dnia boje sie normalnie funkcjonować ...te plamienia dały mi strasznie po głowie . Ciągle mam obsesję ,że wody mi się Sącza ,albo że zaraz coś się wydarzy ... i chodzę tylko majtki sprawdzam.a jeszcze system holenderski jest tragiczny ,bo wszystko musi przejść przez położna,nie mogę tak po prostu pojechać na pogotowie w razie jakby coś się działo ,ewentualnie chyba jakbym zalała się krwią ,to mogę po pogotowie zadzwonić . Rozumiem co czujesz. Cieszę się ,że w końcu jestem w ciąży ,ale wykanczaja mnie moje leki i obsesje i system prowadzenia ciąży w tym kraju . odliczam tylko dni ,żeby dojsc do bezpiecznego tygodnia ...

reklama
Do góry