SuperWłaśnie. To jednak dodatnia, a transfer przecież ledwo pare dni temu.
Ja mam info, ze z 8 zapłodnilo się 6. Ładnie wyglądają, oby przetrwały do poniedziałku. Chociaż jedna![]()
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
[emoji3059][emoji3059][emoji3059]Nie może być inaczejwybiorę Ci najlepszego lekarza
A kontaktowalas sie z lekarzem? Ja tez mialam plamienia takie ciemnobrazowe chyba w 7 tygodniu jesli dobrze pamiętam, trwalo to ok 1 dzień.Chciałam Wam napisać, że u mnie beta >6000, prog i Estradiol też ładne. A tu po chwili na wkladce pojawiła się krewnawet spora ilość ciemnej krwi, do tego brzuch mnie zaczął boleć jak ma okres
załamka...
Lekarz kazal nic nie robic dopoki nie ma "zywej krwi",(ja i tak zjadlam troche luteiny bo akurat mialam) ioczywisicie panikowalam i widzialam wszystko co najgorsze ale plamienia zdarzaja sie dosyc czesto na poczatku ciąży
Tak, rozmawiałam. Powiedział, że na tym etapie nic nie można zrobić tylko czekać. Lekami jestem mocno obstawiona. W poniedziałek mam powtórzyć betę i zobaczyć czy jest przyrostA kontaktowalas sie z lekarzem? Ja tez mialam plamienia takie ciemnobrazowe chyba w 7 tygodniu jesli dobrze pamiętam, trwalo to ok 1 dzień.
Lekarz kazal nic nie robic dopoki nie ma "zywej krwi",(ja i tak zjadlam troche luteiny bo akurat mialam) ioczywisicie panikowalam i widzialam wszystko co najgorsze ale plamienia zdarzaja sie dosyc czesto na poczatku ciąży

Może być ciąża biochemiczna, usg wszystko Ci powie. Ale z tego co wiem, z tak niskich bet też są ciąże, więc myśl pozytywnieDziewczyny ja się cały czas zastanawiam czy ta moja beta to dobrze świadczy. Przyrasta książkowo , w 12 dpt 14. 15dpt 45. 18 dpt 231. Ciąża biochemiczna może jeszcze wystąpić? Zarodek był świeży 2 dniowy. Kurcze martwię się. Położna powiedziała, że w piątek wizyta wszytko powie. Ale może któraś z Was może coś mi napisać.

kochanka328
Fanka BB :)
PowodzeniaWstałam, jem śniadanie, ogarniam siebie i jadę do Luxmedu. Dlaczego nawet w weekend nie mogę się wyspać [emoji24][emoji24][emoji24]

Ja tez dzisiaj do LuxMeduWstałam, jem śniadanie, ogarniam siebie i jadę do Luxmedu. Dlaczego nawet w weekend nie mogę się wyspać [emoji24][emoji24][emoji24]
reklama
Podziel się: