Dziewczyny zazdroszczę wam tych transferów i stymulacji.

Mam nadzieję, że każdy z transferów zakończy się sukcesem, a stymulacja i punkcja dużą ilością komórek
 Mam nadzieję, że każdy z transferów zakończy się sukcesem, a stymulacja i punkcja dużą ilością komórek 
My jeszcze czekamy na kariotyp przed rozpoczęciem stymulacji, resztę badań już mamy.
Staram się nie narzekać ale pogoda i ten lek na przesunięcie okresu. Mega źle się czuję. Oby wyniki były jak najszybciej

My jeszcze czekamy na kariotyp przed rozpoczęciem stymulacji, resztę badań już mamy.
Staram się nie narzekać ale pogoda i ten lek na przesunięcie okresu. Mega źle się czuję. Oby wyniki były jak najszybciej
 ale.... Jakie suplementy oprócz kwasu foliowego bralyscie podchodząc do transferu?
ale.... Jakie suplementy oprócz kwasu foliowego bralyscie podchodząc do transferu? 

w takim razie lecę od razu zaparzyć meliskę
 w takim razie lecę od razu zaparzyć meliskę  
		 ja piłam dwie małe dziennie
 ja piłam dwie małe dziennie 

ale bardziej wynika to z mojego samopoczucia - po prostu te leki na mnie tak działają , że nie chce mi się nic. Nawet jak na chwile pojawia się jakiś pomysł w głowie to momentalnie mi się odechciewa działać.. po za tym godzinę po zażyciu progesterone besins ( przyjmuje 3 razy dziennie) mam totalny odlot , który trwa ok. 1h, 1,5h więc jedyne co mogę sensownego robić to się położyć i odpoczywać. Mega problemem jest wtedy prowadzenie auta ( do pracy mam trochę bliżej ale 25km też muszę jechać w jedną stronę ) wtedy staram się maksymalnie skupić ale czasami jest ciężko i bywają dni, że sama nie wiem jak dojechałam do pracy.
 ale bardziej wynika to z mojego samopoczucia - po prostu te leki na mnie tak działają , że nie chce mi się nic. Nawet jak na chwile pojawia się jakiś pomysł w głowie to momentalnie mi się odechciewa działać.. po za tym godzinę po zażyciu progesterone besins ( przyjmuje 3 razy dziennie) mam totalny odlot , który trwa ok. 1h, 1,5h więc jedyne co mogę sensownego robić to się położyć i odpoczywać. Mega problemem jest wtedy prowadzenie auta ( do pracy mam trochę bliżej ale 25km też muszę jechać w jedną stronę ) wtedy staram się maksymalnie skupić ale czasami jest ciężko i bywają dni, że sama nie wiem jak dojechałam do pracy. kiedyś pijałam nawet cztery kawy dziennie. Zawsze czarne z ekspresu bez cukru, od kilku miesięcy pije już tylko jedną poranną, ale chyba i tak póki co postaram się jej nie pić.
  kiedyś pijałam nawet cztery kawy dziennie. Zawsze czarne z ekspresu bez cukru, od kilku miesięcy pije już tylko jedną poranną, ale chyba i tak póki co postaram się jej nie pić.