Cytrynka122
Fanka BB :)
Pamietam jak ja niedawno byłam na transferze, a teraz za dwa tygodnie rodzę![]()
Trzymam mocno kciuki!![]()
No to już nie długo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamietam jak ja niedawno byłam na transferze, a teraz za dwa tygodnie rodzę![]()
Trzymam mocno kciuki!![]()
Znając mnie nie zdziwiłabym się gdybym się nie zorientowałano pamiętam jak dziś te mieszane uczucie i ta myślowe czy będę wiedziała czy nie przegapiłam aby odejścia wód![]()
Jak pomyślę o tym co robili temu Kamilkowi z Częstochowy
I że ta patola ma jeszcze tyle dzieci a tu na forum taka walka o każdą ciążę jest to poprostu krew mnie zalewa
napewno się zorientujesz jak mi przebili wody to szybciutko odszczekalam hahaZnając mnie nie zdziwiłabym się gdybym się nie zorientowała![]()
tak mnie do 12tyg trzymały takie bóle i to normalne dlatego tak ciężko odróżnić ciąże od okresuLejdis, a powiedzcie mi jak u Was przy udanych transferach wyglądała kwestia pobolewania w dole brzucha w pierwszych tygodniach ciąży? Ja właściwie czuje cały czas brzuch od prawdopodobnej implantacji (3-4dpt, wtedy miałam wyraźne kłucia, ciagniecia) i albo to jest uczucie takiego spuchnięcia podbrzusza, czasem taki ból jak przed okresem (i wtedy panikuje ze jednak coś idzie nie tak) i do tego ból w krzyżach. Czy to jest normalne? Plamień żadnych nie mam, miałam dosłownie dwie nitki krwi w sobotę po usg dopochwowym ale to podobno normalne
Ja miałam takie bóle cała pierwszą ciążęLejdis, a powiedzcie mi jak u Was przy udanych transferach wyglądała kwestia pobolewania w dole brzucha w pierwszych tygodniach ciąży? Ja właściwie czuje cały czas brzuch od prawdopodobnej implantacji (3-4dpt, wtedy miałam wyraźne kłucia, ciagniecia) i albo to jest uczucie takiego spuchnięcia podbrzusza, czasem taki ból jak przed okresem (i wtedy panikuje ze jednak coś idzie nie tak) i do tego ból w krzyżach. Czy to jest normalne? Plamień żadnych nie mam, miałam dosłownie dwie nitki krwi w sobotę po usg dopochwowym ale to podobno normalne
tak mnie do 12tyg trzymały takie bóle i to normalne dlatego tak ciężko odróżnić ciąże od okresu![]()
Dzieki, uspokoiłyście mnieJa miałam takie bóle cała pierwszą ciążęa w drugiej dopiero od drugiego trymestru.
@Ruda08 jednak USG kropeczki, będziemy mieli dziewczynkęproszę dopisz mnie na wizytę USG połówkowe 01.06