reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny czy któraś z Was brała Gonasi Hp 250u.i./1ml. Ja brałam 0,5ml od dnia po punkcji przez 10 dni. Ostatni zastrzyk był w sobotę o 20:30. Robię testy od niedzieli rano i w sumie były to testy paskowe z Amazon. Wychodziły podobnie do wczoraj. Wczoraj był ciut ciemniejszy, dziś jakby taki sam. Do tego wczoraj i dziś zrobiłam pretest płytkowy i dziś wyszedł sporo ciemniejszy. Dziś zrobiłam też facell strumieniowy. Wyszła blada, ale dobrze widoczna kreska. Nie wiem czy jest jeszcze szansa, że poziom HCG jest w moczu wykrywalny przez ten zastrzyk. To mała dawka była.

Halo, jest tu ktoś ?
Co u was słychać ?
@Ruda08 jak tam twoja córcia ciąża bliźniacza ? 😀
Mam już ochotę urodzić ale mam jeszcze miesiąc 🤦🏼‍♀️. Ciężko troszkę.. oddychać nie można, leżeć nie można, spać nie można 😁. Ogólnie mało rzeczy mi zostało, ale daje radę ;)
Ja mam parkę, więc i córcia i synek ;) Wagę tydzień temu mieli jak dla mnie pokaźną- po ok 1800 gr, wcale nietakie malutkie dzieciątka.
A poza tym to zastanawiam się czy już ozdób świątecznych nie wyciągnąć 😂😂😂

Jak tam Twoje dziewczyny ? Jak Wam idzie ?

Mam już ochotę urodzić ale mam jeszcze miesiąc 🤦🏼‍♀️. Ciężko troszkę.. oddychać nie można, leżeć nie można, spać nie można 😁. Ogólnie mało rzeczy mi zostało, ale daje radę ;)
Ja mam parkę, więc i córcia i synek ;) Wagę tydzień temu mieli jak dla mnie pokaźną- po ok 1800 gr, wcale nietakie malutkie dzieciątka.
A poza tym to zastanawiam się czy już ozdób świątecznych nie wyciągnąć 😂😂😂

Jak tam Twoje dziewczyny ? Jak Wam idzie ?
Moje córeczki też wcale nie były malutkie bo jedna ważyłam 2820 a druga 2650 😀
U nas bardzo dobrze, dziewczynki są przesłodkie i bardzo grzeczne także ułatwiają mi macierzyństwo ❤️

reklama
No właśnie :) wiesz już kto mieszka w brzuszku ? :)
Pierwsze prenatalne mam w ten piątek może się dowiemy. Nie ukrywam że spełnieniem marzeń byłaby parka ale w naszej sytuacji sama ciąża to powod do ogromnej radości. Z przwczuć moich myślę że druga córeczka będzie bo męczy mamusie jak pierwsza córka. Jeszcze dostałam alergii na progesteron besi-ns i cała skóra swędzi mnie okropnie.

Ale byle do 2 trymestru i może będzie lepiej 😉

@marzycielko bardzo się cieszę że u was tak super. I że adrowie wam dopisuje bo to najważniejsze. 😉

@Ruda08 mi z jemym różnie jest a nie wyobrażam sobie jak z dwójką ci ciężko. Plus ty 2 dzieci na pokładzie a ja tylko jeno.

Do góry