reklama
missdior23
Fanka BB :)
Ma-mi...chyba na ostro polece z ta goraca woda pod biurkiem
chodze co 5 min. Do kibelka a tej @ jak nie było tak nie ma 
HEJ DZIEWCZYNY!!!
Tak czytam Wasze posty i GRATULUJE rosnącej bety:-)
Piszecie tutaj o różnych dietach, ja przed i po transferze niczego nie stosowałam, przestałam pić mocną herbatę i ograniczyłam kawę (a jak piję to słabą, bo lekarz mi pozwolił) no i oczywiście koniec z alkoholem, ale poza tym nic. Jadłam tak jak do tej pory, czyli to na co miałam ochotę, nie było żadnej rewolucji. Lolitka doradziła mi tylko żebym piła dużo wody aby hiper nie było, bo miałam lekką. Jak już minął pierwszy miesiąc to zaczęłam cierpieć na wzdęcia i zaparcia - okropne, dlatego zaczęłam dodawać do jogurtu siemie lniane, o którym ktoś już tu pisał i wszystko wraca do normy.
Oczywiście uważam że trzeba zdrowo jeść, dużo warzyw, owoców itd ale bez przesady. Tak uważam. Ja bynajmniej nie zmieniłam diety (może dlatego że i tak nie używałam cukru ani nie jadłam nigdy fast foodów) i robiłam wyniki ostatnio (prawie 11 tydzień) i wyszły super!!! Także dziewczyny które przeraziły się, że do tej pory nie zminiły diety niech się za bardzo tym nie stresują. TRZEBA MYŚLEĆ TERAZ O SOBIE I PRZYJEMNOŚCIACH. Lekarz mi powtarzał - nie leżeć i myśleć tylko spacerować, zając się czymś lekkim, i wiecie co........POMOGŁO!!!! koniec stresu
Tak czytam Wasze posty i GRATULUJE rosnącej bety:-)
Piszecie tutaj o różnych dietach, ja przed i po transferze niczego nie stosowałam, przestałam pić mocną herbatę i ograniczyłam kawę (a jak piję to słabą, bo lekarz mi pozwolił) no i oczywiście koniec z alkoholem, ale poza tym nic. Jadłam tak jak do tej pory, czyli to na co miałam ochotę, nie było żadnej rewolucji. Lolitka doradziła mi tylko żebym piła dużo wody aby hiper nie było, bo miałam lekką. Jak już minął pierwszy miesiąc to zaczęłam cierpieć na wzdęcia i zaparcia - okropne, dlatego zaczęłam dodawać do jogurtu siemie lniane, o którym ktoś już tu pisał i wszystko wraca do normy.
Oczywiście uważam że trzeba zdrowo jeść, dużo warzyw, owoców itd ale bez przesady. Tak uważam. Ja bynajmniej nie zmieniłam diety (może dlatego że i tak nie używałam cukru ani nie jadłam nigdy fast foodów) i robiłam wyniki ostatnio (prawie 11 tydzień) i wyszły super!!! Także dziewczyny które przeraziły się, że do tej pory nie zminiły diety niech się za bardzo tym nie stresują. TRZEBA MYŚLEĆ TERAZ O SOBIE I PRZYJEMNOŚCIACH. Lekarz mi powtarzał - nie leżeć i myśleć tylko spacerować, zając się czymś lekkim, i wiecie co........POMOGŁO!!!! koniec stresu

ma-mi
Missdior - jak tylko wrócisz do domu to nogi do gorącej wody... Ja robiłam taką gorącą, że wkładałam na sekundę i wyjmowałam i tak w kółko- żeby się nie poparzyć
))
missdior23
ma-mi a kiedy ty coś wiecej bedziesz wiedziec?
ma-mi
Miałam zrobić betę 21.05 czyli dziś
No ale, ponieważ u mnie wyniki są następnego dnia- zrobiłam badanie wczoraj... Zamiast beta mam na wyniku zwykłe HCG - 23,62. Mój doktorek powiedział, że wynik jest dodatni, ale ZROBIONY ZA WCZEŚNIE. W poniedziałek muszę powtórzyć badanie i zgodnie z zaleceniem zrobić nie tylko HCG ale też prolaktynę. I w ten oto sposób do wtorku żyję w niewiedzy i stresie 
missdior23
MA-MI!!!ALE W TAKIM RAZIE WSZYSTKO NA DOBREJ DRODZE ;-) TYLE ZE DO WTORKU MUSISZ SIE JESZCZE POMECZYC ;-)
TRZYMAM KCIUKI ZE BEDZIE WSZYSTKO OK I BEDZIE MEEGA BETKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
TRZYMAM KCIUKI ZE BEDZIE WSZYSTKO OK I BEDZIE MEEGA BETKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ma-mi
Missdior - w takim razie ja trzymam, żebyś dostała @ a Ty trzymaj, żeby mnie @ omijała wielkim łukiemMA-MI!!!ALE W TAKIM RAZIE WSZYSTKO NA DOBREJ DRODZE ;-) TYLE ZE DO WTORKU MUSISZ SIE JESZCZE POMECZYC ;-)
TRZYMAM KCIUKI ZE BEDZIE WSZYSTKO OK I BEDZIE MEEGA BETKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
reklama
missdior23
Tak jest!!! Przejmuje ostatni raz małpę!!! Hihihi...
Podziel się: