reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny może któraś przyjmuje witaminkę B6 (może z magnezem), nie wiem o jakiej porze dnia najlepiej przyjmować i czy na okrągło czy najlepiej w jakimś momencie cyklu?
A może słyszałyście o ziołowych tabletkach Castagnus? Ponoć przy PCO wskazane.
Już jestem po @ ale mam jeszcze plamienia. Miałam je przed @ a teraz mam po. O czym to może świadczyć?

reklama
dziewczyny mam pytanko!!!!!!!!!!
kiedy robiona jest punkcja bo ja zrozumialam inaczej a moj maz inaczej
w ten sam dzien gdy stwierdzaja ze pecherzyki sa odpowiedniego rozmiaru czy na drugi dzien, czy np za 2 dni????????????????????????????????????jak u was bylo????

Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia,lecze sie w irlandi i po pierwszym in vitro uslyszalam taka diagnoze tak ze sama juz niewiem,jeszcze sprobujemy raz in vitro i zobaczymy co bedzie.

lena- u mnie było tak , że jak lekarka stwierdziła , ze są już te jajeczka wystarczającej wielkości to przestałam brać zastrzyki na ich rośniecie i dali mi zastrzyk na ich pęknięcie , brałam go dokładnie o 23 w nocy bo 36 godzin później była punkcja - czyli niepełne dwa dni.

Lena

punkcja jest za 2 dni po stwierdzeniu ze pecherzyki dojrzale. w ten dzien bierzesz ovitrelle na pekniecie (tak samo jak pik LH przy normalnych staraniach) i punkcja jest okolo 32-36 godzin od zastrzyku.

:-)hej
ewelina wpadlam wlasciwie tylko sprawdzic co u ciebie i jak transferek, a tu surprisik - trojaczki! no nic, niech sobie wszystkie przezimuja u ciebie w brzuchu i w marcu dom wariatow masz jak w banku!:-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2::-) trzymamy kciukasy!
lolitka - ciagle sprawdzam czy za ciebie tez juz trzeba trzymac, jak cos to daj znac, modly odprawie albo czary mary jakies! :-)

dzieki dziewczyny......jednak ja mam lepszy sluch od meza haha........jade na sprawdzenie w sobote....zobaczymy jak rosna..:-)

reklama
kahaa

dzieki kochana... u mnie ani widu ani slychu w zadnym temacie wiec sie wstrzymuj z tymi czarami poki co...
dobrze sie czujesz? juz prawie ostatni trymestr u Ciebie

Do góry