reklama
dodora
Fanka BB :)
basset - trzymam kciuki za was , bądźcie dzelni , nic na siłę . Trzymam ogromniaste kciuki żeby wam się udało . Będzie dobrze 
dziewczynki napiszcie sobie sygnaturke na dole zeby było wiadomo kto z czym się boryka , łatwiej się rozmawia
lena31 - w zamian ty potrzymaj za mnie bo w przyszłym tygodniu robie betkę
dziewczynki napiszcie sobie sygnaturke na dole zeby było wiadomo kto z czym się boryka , łatwiej się rozmawia
lena31 - w zamian ty potrzymaj za mnie bo w przyszłym tygodniu robie betkę
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dodora &&&&&&&& żeby sie udałolena31 - w zamian ty potrzymaj za mnie bo w przyszłym tygodniu robie betkę![]()
mówi się że po 8 latach to szczęśliwa liczba przy staraniach znajomi tez 8 lat się starali i sie właśnie teraz doczekali a więc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&dodora
nie dziekuje by nie zapeszac.....mam taka nadzieje ze po 8 latach staran zakonczymy ten protokol sukcesem....
powodzenia
ma-mi
Cześć Dziewczyny .
Basset - bardzo współczuję, ale wierzę, że się nie poddasz - trzymam kciuki!!
Ja staram się nie schizować ale nie przychodzi mi to łatwo tym bardziej, że NIC nie czuję !! Biorę Acard, Medrol, Lutkę dowcipną, Duphaston i kwas foliowy tylko zastanawiam się czy nie powinnam czegoś jeść - przed transferem jadłam orzeszki, wiesiołka i siemię a teraz czuję, że się nie staram
Pozdrawiam
Basset - bardzo współczuję, ale wierzę, że się nie poddasz - trzymam kciuki!!
Ja staram się nie schizować ale nie przychodzi mi to łatwo tym bardziej, że NIC nie czuję !! Biorę Acard, Medrol, Lutkę dowcipną, Duphaston i kwas foliowy tylko zastanawiam się czy nie powinnam czegoś jeść - przed transferem jadłam orzeszki, wiesiołka i siemię a teraz czuję, że się nie staram
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Basset
Daj spokoj kochana... a czego Ty sie tak zestresowala. Czy ktos mial fsh 12 i zaciazyl? ano mial i zaciazyl, i to nie jedna a wiele.....ile Ty mialas tych podejsc ze lekarz juz o dawczyniach wspomian? Tylko dlatego ze fsh masz 12 czy cos jest tam innego?
Daj spokoj kochana... a czego Ty sie tak zestresowala. Czy ktos mial fsh 12 i zaciazyl? ano mial i zaciazyl, i to nie jedna a wiele.....ile Ty mialas tych podejsc ze lekarz juz o dawczyniach wspomian? Tylko dlatego ze fsh masz 12 czy cos jest tam innego?
dodora
ma-mi - ja cię świetnie rozumiem bo ja nie umiem nie schizować a teraz zaczynam czuć jajniki normalnie jak na okres :-( , mam nadzieję , że to nie @ się zbliża jak potwór w ciemnym tunelu haha . Jedz dalej orzeszki i dbaj o siebie żebyś przynajmniej wiedziała i była spokojna , że robisz wszystko co się da. Ja tak schizuję , że co chwila latam do toalety i sprawdzam czy jakieś plamienie przed @ nie zaczyna się . No masakra ...sama ze sobą się męczę ale dziś ,jutro no i może pojutrze to czas @ gdyby się nie udało ...tfu , tfu ....więc tak sobie myslę , że jak @ nie przyjdzie to będzie dobry znak
więc tak latam i latam do tej łazienki .....cholera aż się boję , że coś tam znajdę .
Ewelina125
Dziewczyny
nie ma co schizować, co ma być to będzie. Ja przynajmniej tak do tego podchodzę. Idę sobie zjeść krewety, bo mnie krewetkomania od 3 dni ogarnęła
Ja się czuję zupełnie normalnie, a nawet dziwnie. Po poprzednich transferach cały czas mi się chciało spać, a teraz nic, ale to pewnie przez te upały
A i po czereśnie idę, a co? Niech się moje trojaczki najadają
Buziole
nie ma co schizować, co ma być to będzie. Ja przynajmniej tak do tego podchodzę. Idę sobie zjeść krewety, bo mnie krewetkomania od 3 dni ogarnęła
Ja się czuję zupełnie normalnie, a nawet dziwnie. Po poprzednich transferach cały czas mi się chciało spać, a teraz nic, ale to pewnie przez te upały
Basset ja też trochę nie rozumiem podejścia lekarza. Gdzie się leczysz? Ja wynik fsh przed protokołem miałam 18 i nikt nie mówił o komórce dawczyni. Po wyciszaniu spadło mi do 6 i jestem w ciąży. Jeśli produkujesz jajeczka, byłaś raz w ciąży i poroniłaś, to może warto kolejne podejście podeprzeć sterydem np. metypredem?
reklama
ok, pewnie ze bede trzymala kciuki...juz zaczynam......:-)lena31 - w zamian ty potrzymaj za mnie bo w przyszłym tygodniu robie betkę![]()
Podziel się: