reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczynki, ja juz po wizycie i beda blizniaki:-). Tak sie ciesze.
Poniewaz to dopiero 20dpt, niestety jeszcze za wczesnie na serduszka-> wizyta serduszkowa dopiero 25 marca (tak strasznie dlugo jeszcze):-(. Jak narazie wszystko jest w najlepszym porzadku. Ponizej zdjecie moich kropeczek
https://picasaweb.google.com/101247857587243735862/23022011#5581652011417728722
Dziekuje Wam za Wasze wspracie-> wszystkie jestescie Kochane
Kochana podwójnie Ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yeeeaaaa - rewalacja!
A kropeczki są cudne:)

reklama
Gratulacje Meg!!! Ciesze sie, ze rowniez Tobie udalo sie tym razem. Zuzanka81 - glowka do gory, jak wkrotce dolaczysz do szczesliwych mamus to zapomnisz o tych malenkich problemikach, ktore teraz masz.

meg gratulacje z calego serducha :) Bardzo sie ciesze:tak:
ptencer super wiadomosc:) serduszka napewno beda bily :)

Ja rzucilam sie w wir pracy,i cierpliwie czekam do piatku na moja punkcje :)

Ja rzucilam sie w wir pracy,i cierpliwie czekam do piatku na moja punkcje :)

i bardzo dobrze, najlepiej nie myslec za duzo to wtedy sie udaje-> ja za pierwszym razem strasznie o siebie dbalam, a tym razem podeszlam bardziej z dystansem i nastawieniem"co ma byc to bedzie"-> jak widac, tak lepiej:-)

postaram sie wlasnie tak zrobic,ale czy mi wyjdzie....ciezko bedzie,oj ciezko :zawstydzona/y: jednak bardzo sie ciesze,ze w koncu przyszla kolej i na mnie :tak: teraz oby tylko do przodu.... trzeba myslec pozytywnie:tak:

Hej!
Coz za szczesliwy dzien. Ptencer Bzzz Meg cudownie zaczelyscie marzec ,oby tak dalej.
Kazdej z osobna gratuluje a tobie Ptencer podwojnie. Teraz wszystkie macie o siebie dbac , lezec i pachniec , i dac sie rozpieszczac.

Czarnykot- sil ogromnych ,i jak najbardziej pozytywnego myslenia.

Meg HURRA!!! super !!! cieszę się razem z tobą :)))

co do strzykawek ja musiałam za każdym razem dokupić sobie sama :( ale to nie jest jakiś ogromny koszt

reszta babeczek dotrwać cierpliwie !!!! pozdrawiam cieplutko w dniu święta naszego:happy:

reklama
Do góry