a juz sie doczekac nie moge kiedy w koncu to wszystko zaczniemy, nie to ze jestem jakas sadomasoa jak u Ciebie samopoczucie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a juz sie doczekac nie moge kiedy w koncu to wszystko zaczniemy, nie to ze jestem jakas sadomasoa jak u Ciebie samopoczucie?
A powiedzcie jeszcze co tj to wyciszanie??? I jak do tego typuja??? Ktore musza je miec a ktore nie????
A drugie pytanie, czy te jajeczka podczas punkcji ( sorry nie wiem czy dobrze mowie jak zle to mnie poprawcie), pobieraja tylko z dominujacych tych najwiekszych ktore osiagaja te 20mm, czy z mniejszych tez??? Pytam bo jade na rezerwie tylko jeden jajnik mam, wiec niewiele tego u mnie bedzie???
zuzanko ja normalnie jajeczkuje a bede miała długi protokół wiec to chyba nie od tego zalezy..nie wiem od czego
mi powiedzieli, ze oni stosuja w klinice długie protokoły bo wtedy sa wieksze szanse na dzidzieo widzisz ....pewnie zależy to od naszych hormonów i organizmu ,teraz to i ja nie wiem,mi powiedzieli,że mam ładne cykle i szkoda ,aby je uspać bo mogą się rozleniwić pózniej jajniki i nie produkować samemu jajeczek